آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1006بازدید

جهاد كشاورزي: كمبود هندوانه نداريم

وي كل توليد هندوانه خارج از فصل سال قبل را 491 هزار تن ذكر كرد و گفت: توليد هندوانه خارج از فصل امسال با 20 درصد افزايش نسبت به سال قبل به 590 هزار و 500 تن رسيده است.

مديركل دفتر سبزي و صيفي وزارت جهاد كشاورزي با بيان اينكه براي شب يلدا كمبود توليد هندوانه در كشور وجود ندارد، افزود: برداشت هندوانه توليد شده خارج از فصل از مدت‌ها پيش آغاز شده و در حال حمل است كه به تدريج وارد بازار مي‌شود.

مهندس محمدمهدي بحريني در گفت‌وگو با ايسنا، خاطرنشان كرد: اين ميزان محصول علاوه بر محصولي است كه از گذشته در انبار باقي مانده و ممكن است براي شب‌هاي آتي توزيع شود.

وي كل توليد هندوانه خارج از فصل سال قبل را 491 هزار تن ذكر كرد و گفت: توليد هندوانه خارج از فصل امسال با 20 درصد افزايش نسبت به سال قبل به 590 هزار و 500 تن رسيده است.

بحريني يادآور شد: علاوه بر توليد خارج از فصل، توليد هندوانه در فصل‌هاي بهار و تابستان نيز استمرار دارد و در اكثر نقاط كشور كشت مي‌شود.

مديركل دفتر سبزي و صيفي وزارت جهاد كشاورزي با اشاره به اينكه در حال حاضر هندوانه در استان‌هاي جنوبي براي برداشت بهاره كشت مي‌شود، ادامه داد: برنامه افزايش سطح زيركشت مدنظرمان نيست چراكه توليد اين محصول براي تامين نياز داخلي كافي است و علاوه بر اين در تمام فصول داراي برنامه صادراتي نيز است.

بحريني در پايان خاطرنشان كرد: امسال توليد هندوانه خارج از فصل در استان‌هاي خوزستان، هرمزگان، بوشهر، جنوب فارس، سيستان و بلوچستان و منطقه جيرفت و كهنوج صورت گرفته است و شهرستان ميناب با 125 هزار تن عمده‌ترين توليدكننده هندوانه در سطح كشور است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.