آخرین خبرآمریکا با توافق پیشنهادی قطر به ایران موافقت کرد
4214بازدید

ماتراتزی در آستانه پیوستن به تاتنهام

طبق اعلام مدیر برنامه‌های مارکو ماتراتزی، باشگاه تاتنهام خواستار به خدمت گرفتن این ملی پوش ایتالیایی شده است.

به گزارش مهر، هری ردنپ مربی تیم فوتبال تاتنهام علاقمند به در اختیار گرفتن جمعی از بازیکنان اینتر از جمله مارکو ماتراتزی، نیکلاس بوردیسو، پاتریک ویه‌را و ماریو بالوتلی شده است.

در حالی که گزارش شده بوردیسو با 8 میلیون پوند در آستانه پیوستن به تاتنهام است، نماینده ماتراتزی عنوان کرده که این باشگاه لندنی باب مذاکره با این بازیکن را هم باز کرده است.

منچسترسیتی و پورتسموث هم پیش از این از علاقمندی خود برای به خدمت گرفتن بازیکن 35 ساله سابق اورتون خبر داده‌اند. ماتراتزی یک سال و نیم دیگر با اینتر قرارداد دارد اما صدرنشین فوتبال ایتالیا به این بازیکن اجازه مذاکره با سایر تیم ها را داده است.

کلودیو ویگورلی به "کالچومرکاتو" گفت: تیم‌های انگلیسی و بخصوص تاتنهام علاقمند به جذب ماتراتزی هستند. در حال حاضر در مراحل اولیه این مذاکرات قرار داریم و در نهایت به باشگاه و خود مارکو بازمی گردد که در این خصوص تصمیم گیری کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.