آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

اولین مرحله یارانه دارو واریز شد

اولین مرحله یارانه دارویی بیماران تحت پوشش تأمین اجتماعی به تعداد 1763 نفر و به مبلغ 2 میلیارد و 373 میلیون ریال به حساب سرپرستان خانوار معرفی شده واریز شد.

به گزارش ایسنا، یارانه مذکور در تاریخ چهاردهم مرداد ماه سال جاری طی فایل ارسالی از سوی وزارت بهداشت و درمان در همان روز واریز شد.

این بانک، کمک به اقشار مختلف جامعه همچنین پرداخت تسهیلات خرد را در اولویت قرار داده است و در این راستا به عنوان بانک پیشقدم در شبکه بانکی پرداخت وام قرض الحسنه درمان بیماری را در سطحی فراگیر عملیاتی نموده است که در این زمینه در سه ماهه اول سال 92 مبلغ 12 میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه، به بیماران پرداخت کرد و حدود 1000 نفر از بیماران نیازمند کشور توانسته‌اند از این تسهیلات بهره‌مند شوند. همچنین این بانک درسال91 مبلغ 108 میلیارد ریال وام درمان را در سراسر کشور به بیماران نیازمند اختصاص داده است.

بر اساس این گزارش بیماران نیازمند می توانند با ارایه مدارک بیمارستانی تا سقف مبلغ 20 میلیون ریال از تسهیلات قرض الحسنه درمان بهره­‌مند شوند.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

احسان۱۳۹۲/۰۵/۲۱ ۱۳:۴۶

ماکه بیمه تامین اجتماعی هستیم چرا واریز نشده لطفا توضیح دهید

ناشناس۱۳۹۲/۰۵/۲۱ ۱۲:۱۵

الان من هموفيلي هستم بايد چيكار كنم؟؟؟ كجا بايد مراجعه كنم كه يارانه بگيرم؟؟؟ چيزي هم به حسابم نيومده كه...

عرفان۱۳۹۲/۰۵/۲۱ ۱۱:۵۱

مادر من بيماري آسم شديد داره و ماهي 200 هزار تومن پول داروشه . آيا شامل حالش نميشه ؟

ناشناس۱۳۹۲/۰۵/۲۱ ۱۱:۰۹

کدام بانک؟

ناشناس۱۳۹۲/۰۵/۲۱ ۱۱:۰۵

پس ما چی؟؟؟؟ ما که کارمند دولت و بیمه خدمات درمانی هستیم؟؟؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.