آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2961بازدید

هند؛ پاکستان را مرکز تروریسم خواند

وزیر دفاع هند با توصیف پاکستان به عنوان یک مرکز تروریستی، خواستار مقابله جامعه جهانی با آن شد.

به گزارش مهر به نقل از روزنامه نیشن، "ای. کی. آنتونی" جمعه (4 بهمن) با بيان اين نظر گفت: دستکم 30 اردوگاه تروریستی در پاکستان وجود دارد.

وزیر دفاع هند در ادامه از کشورهای جهان خواست تا با فعالیتهای تروریستی که از خاک پاکستان سرچشمه می‌گیرند مقابله کنند.

آنتونی در ادامه افزود : همدردی و ابراز تاسف چیز خوبی است اما آنچه هند نیاز دارد اقدام علیه تروریسم است.

تنش میان هند و پاکستان از چندین سال قبل وجود داشت، اما حادثه تروریستی ماه نوامبر 2008 سبب شد تا این تنشها به بالاترین حد خود برسد به گونه‌ای که حتی برای مدتی کارشناسان احتمال درگیری نظامی دو کشور را دور از ذهن نمی‌دانستند و دلیلش این بود که اسلام آباد، دهلی نو را عامل این حادثه می‌داند.

درحادثه تروریستی 26 نوامبر 2008 در بمبئی هند 170 نفر کشته و بیش از 300 نفر زخمی شدند و پس از آنکه اعلام شد افرادی از گروه شبه نظامی لشگر طیبه عامل حوادث بمبئی بوده اند، پاکستان در حمله به پایگاه این گروه شیه نظامی در کشمیر، چند نفر از آنها را بازداشت کرد اما اعلام نمود که افراد بازداشت شده را در اختیار هند نمی‌گذارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.