آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

تعیین بازپرس برای پرونده مهدی هاشمی

وکیل مهدی هاشمی گفت: پس از سه ماه از ارسال پرونده به دادسرا ، بازپرس رسیدگی کننده به پرونده موکلم مشخص شد.

محمود علیزاده طباطبایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: پس از سه ماه از ارسال پرونده از دادگاه به دادسرا به ما اعلام شد که برای پرونده بازپرس تعیین شده است اما ما هنوز موفق به مطالعه پرونده نشده ایم. هنوز شعبه دادسرا نیز به ما اعلام نشده و منتظر مطالعه پرونده  هستیم.

وکیل مهدی هاشمی ادامه داد: یکی از ایرادات مهم دادگاه به پرونده و ارسال آن به دادسرا نبود دلایل برای اتهامات در کیفرخواست بود که پس از بررسی این ایرادات قطعا کیفرخواست تغییر خواهد کرد.

مهدی هاشمی مهر ماه سال گذشته یک روز پس از بازگشت به ایران بازداشت و بازپرس با تکمیل تحقیقات او را با قرار وثیقه آزاد کرد. در ادامه نخستین جلسه دادگاه 15 اردیبهشت برگزار شد که قاضی دادگاه پرونده را برای رفع ایرادات به دادسرا بازگرداند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.