آخرین خبرربودن شناور ایرانی و 23 خدمه توسط دزدان سومالی
3بازدید

وزارت ورزش: حساب ما مسدود نیست

مدیرکل امور حقوقی وزارت ورزش و جوانان گفت: فکر می‌کنم ما به مبلغی کمتر از هفت میلیارد تومان محکوم شویم.
به گزارش فارس، پس از مشکلاتی که وزارت ورزش و جوانان در خصوص مطالبالت کارکنان این وزارت‌خانه داشت، شکایت پیمانکار ورزشگاه نقش جهان از وزارت ورزش نیز، مشکلات را چندین برابر کرد.

مرتضی فلاح، مدیر کل امور حقوقی وزارت ورزش و جوانان در گفت‌وگو با فارس، در این باره گفت: پیش از این در برج 12 حساب ما مسدود شد، اما با رایزنی‌های قانونی که داشتیم این حساب باز شد. این موضوع مربوط به پروژه اصفهان است که در سال 89 در خصوص حکمی که صادر شد متاسفانه دوستان ما اعتراضی نکردند.

وی ادامه داد: در سال 91 ما به این حکم اعتراض کردیم و تا تعیین حکم نهایی دستور توقف اجرای حکم صادر شد. مبلغی بیش از هفت میلیارد تومان آزاد و در حساب دادگستری قرار گرفت و اکنون حساب وزارت ورزش مسدود نیست.

مدیر کل امور حقوقی وزارت ورزش با اشاره به اینکه شاکی در ایران حضور ندارد و در سال 88-87 دادخواست داده، اظهار داشت: وی اعلام کرده از سال 76، 15 میلیون تومان طلبکار است و مدعی است با مدتی که گذشته بیش از هفت میلیارد طلبکار است، در حالی که ما می‌گوییم این مبلغ کمتر است. لایحه گرفته‌ایم و این موضوع در شعبه هم‌عرض در حال بررسی است و فکر می‌کنم دادگاه نیز با لایحه ما موافق است بنابراین ما به پرداخت مبلغی کمتر از هفت میلیارد محکوم می‌شویم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.