آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

مالکی در عراق حالت آماده باش اعلام کرد

نخست وزیر عراق در پی افزایش تهدیدها به حمله نظامی علیه سوریه، در عراق حالت آماده باش اعلام کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از سایت اینترنتی النشره، نوری مالکی امروز (چهارشنبه) اعلام کرد به منظور آمادگی برای هرگونه حمله نظامی بین‌المللی علیه سوریه، حالت آماده باش کامل اعلام کرده و نیروهای امنیتی عراق را در حال آماده باش قرار داده است.

فرمانده نیروهای مسلح عراق تاکید کرد که تدابیر امنیتی در بغداد و استان‌های دیگر برای رویارویی با چالش‌های امنیتی گرفته شده است.

وی در سخنرانی هفتگی خود اظهار داشت که ما به عنوان دولت تمام تدابیر لازم را برای هر تحول خطرناکی که ممکن است از بحرن سوریه حاصل شود، اتخاذ کردیم.

وی افزود: ما و تمام گروه‌های سیاسی و امنیتی در بغداد و تمام استان‌ها در آمادگی کامل قرار داریم و این آمادگی شامل بخش اقتصاد، خدمات و بهداشت است.

مالکی پیشتر تصریح کرده بود اجازه نخواهد داد از حریم هوایی یا خاک این کشور برای حمله به عراق استفاده شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.