آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

در سالهای اخیر حتی يک حاجی معتاد هم نداشتیم

مديرکل مقابله با عرضه ستاد مبارزه با مواد مخدر مجازاتهاي حاجيان معتادي که اقدام به حمل مواد مخدر کنند را اعلام کرد.

به گزارش ابتکار، سردارعليرضا اكبرشاهي در اين رابطه گفت: به‌ منظور صيانت از زائرين بيت‌الله الحرام در حج تمتع، همانند سنوات گذشته، دستگاههاي ذي‌ربط از جمله پليس فرودگاهها با جديت از حمل و ارسال مواد مخدر به عربستان و در هر ميزان، جلوگيري خواهند كرد.

وي با اشاره به اينكه در جريان عمليات عمره، تعدادي از زائرين به دليل حمل مواد مخدر توسط پليس فرودگاههاي كشور شناسايي و دستگير شده و از اين سفر معنوي بازمانده‌اند، ابراز داشت: هوشياري مامورين در كنترل دقيق بار و وسايل همراه زائرين خانه خدا در سنوات اخير باعث شده كه حتي يك نفر دستگيري هم در زمينه حمل مواد مخدر توسط پليس عربستان صورت نگيرد كه اين امر باعث سربلندي و عزت بيش از پيش براي زائرين عزيز كشورمان شده است.

مديركل مقابله با عرضه ستاد بيان داشت: شرايط بسيار سخت و طاقت فرساي زندان‌هاي عربستان و از آن مهمتر برخورد توهين‌آميز پليس سعودي با زائرين ايراني، به معدود افرادي كه قصد حمل مواد مخدر ولو بسيار ناچيز به سرزمين وحي را دارند، امكان انتقال مواد را نخواهند داد، لذا لازم است اينگونه افراد ابتدا نسبت به ترك اعتياد خود اقدام تا با طيب خاطر اعزام و از بركات معنوي اين سفر به نحو احسن بهره‌مند شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.