آخرین خبربرخورد ناجوانمردانه با ترانه علیدوستی در خاکسپاری حمید علیدوستی
4بازدید

نصرالله: حزب الله آماده گفت‌وگو و مذاکره است

دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به اینکه طرف‌هایی در لبنان وجود دارند که برسر گفت‌وگوی ملی مانع تراشی می‌کنند، تاکید کرد که حزب الله همواره آماده گفت‌وگو و مذاکره است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان در ادامه سخنرانی خود به موانع موجود برسر راه گفت‌وگو و مذاکرات ملی در لبنان و طرف‌هایی که در این خصوص مانع تراشی می‌کنند، اشاره کرد و گفت: همه می‌دانند که چه کسی گفت‌وگوها و مذاکرات را در لبنان با مشکل و مانع مواجه می‌کند، در حالی‌که ما آماده مشارکت در  گفت‌وگوها و مذاکرات به دور از اینکه چه طرفی می‌خواهد در آن مشارکت داشته باشد و چه طرفی نمی‌خواهد داشته باشد، هستیم.

دبیرکل حزب الله لبنان افزود: «نبیه بری» طرحی را ارائه داد و ما و بسیاری دیگر از گروه‌ها و جریان‌های لبنانی این طرح را مورد حمایت قرار داده و از آن استقبال کردند، اما دعوت‌هایی شنیدیم که خواهان تحریم گفت‌وگوها و مذاکرات و قرار دادن شروطی برای آن بودند، به این ترتیب در حالی‌که همه چیز برای گفت‌وگوها و مذاکرات آماده بود، گروه دیگر آن را به تعلیق درآورد و شرط خود برای حضور در مذاکرات را استعفای کابینه «نجیب میقاتی» اعلام کردند، اما با وجود استعفای میقاتی و کابینه‌اش باز آنها به وعده خود عمل نکردند و پای میز گفت‌وگو و مذاکره حاضر نشدند.
وی تاکید کرد که حزب الله در صورتی‌که رئیس جمهوری لبنان خواهان این امر باشد، پای میز مذاکره و گفت‌وگو حاضر خواهد شد و در آنجا بدون تردید با طرف‌های حاضر به بحث و مناقشه خواهیم پرداخت که چه طرفی و چه کسی در بحران سوریه دخالت کرد و اینکه آیا نوشتن خطابه‌ها و صادر کردن بیانیه‌ها و اطلاعیه‌ها که از رئیس جمهوری آمریکا می‌خواهد دست به تجاوز نظامی علیه سوریه بزند، اما نمی‌دانند که اگر چنین تجاوزی روی دهد، این اقدام چه بازتاب‌های خطرناکی بر لبنان و سراسر جهان خواهد داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.