آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

کفاشیان به كميسيون اصل نود احضار شد

عضو کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در تشریح محورهای جلسه امروز کمیسیون متبوع خود با سرپرست وزارت ورزش و جوانان، گفت: این جلسه با حضور مسئولان فوتبال کشور از جمله رئیس فدراسیون، مدیران عامل باشگاه های فوتبال و سایر مقامات این رشته ورزشی جهت پیدا کردن راه‌حلی برای رفع معضلات و مفاسد مالی موجود بر سر راه باشگاه‌های ورزشی برگزار می شود.

حسین آذین در گفت‌ وگو با خانه ملت، از حضور سرپرست وزارت ورزش و جوانان، در روز گذشته (یکشنبه 7 مهر) در کمیسیون متبوع خود خبر داد وافزود: در این جلسه موضوع تخلفات و مفاسد مالی که در باشگاه های ورزشی هر روزه رخ می‌دهد از جمله پرداخت رشوه و انجام قراردادهای صوری بحث و بررسی شد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس شورای اسلامی، در تشریح محورهای مورد بحث کمیسیون متبوع خود با سرپرست وزارت ورزش و جوانان، گفت: در جلسه دیروز مشکلات و تخلفات مالی و کمرنگ شدن بحث اخلاق در ورزش که عمدتا در فوتبال دیده می‌شود بررسی شد.

عضو کمیسیون اصل نودم قانون اساسی از برگزاری جلسه امروز دوشنبه (8مهر) کمیسیون اصل نودم قانون اساسی با حضور مسئولان فوتبال کشور از جمله رئیس فدراسیون، مدیران عامل باشگاه های فوتبال و سایر مقامات این رشته ورزشی جهت پیدا کردن راه‌حلی برای رفع معضلات  و مفاسد مالی موجود بر سر راه باشگاه‌های ورزشی خبر داد.

این نماینده مردم در مجلس نهم، در تشریح محورهای جلسه امروز گفت: حضور مسئولان فوتبال کشور در کمیسیون اصل نودم قانون اساسی برای شفاف‌سازی چرایی تخلفات مالی و همچنین پیداکردن راه‌حلی برای رفع آن خواهد بود.

عضو کمیسیون اصل نودم قانون اساسی، یادآور شد: کمیسیون اصل نودم قانون اساسی روز گذشته میزبان گزینه پیشنهادی رئیس جمهور برای وزارت ورزش وجوانان بود که در این میان برنامه‌های امیری صالحی پس تصدی بر پست وزارت نیز شنیده شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.