آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

جزئیات نشست مشترک دولت و مجلس

نشست مشترک دولت یازدهم و مجلس نهم، نخستین نشست مشترک قوای مجریه و مقننه در دولت جدید است که فردا سه‌شنبه، نهم مهر ۹۲ ساعت ۱۹ تا ۲۰:‌۳۰ در محل نهاد ریاست جمهوری برگزار می‌شود.

جزئیات نشست مشترک دولت و مجلس
رئیس صندوق توسعه ملی انتخاب شدنخستین نشست مشترک دولت یازدهم و مجلس نهم، فردا در نهاد ریاست جمهوری برگزار می‌شود.

به گزارش ‌«تابناک»، نشست مشترک دولت یازدهم و مجلس نهم، نخستین نشست مشترک قوای مجریه و مقننه در دولت جدید است که فردا سه‌شنبه، نهم مهر ۹۲ ساعت ۱۹ تا ۲۰:‌۳۰ در محل نهاد ریاست جمهوری برگزار می‌شود.

هنوز سخنرانان این جلسه مشخص نشده ‌و قرار است فردا به قید قرعه از میان نمایندگان مجلس انتخاب شود، اما آنچه مسلم است، در این نشست، دکتر لاریجانی، ‌‌رئیس مجلس و پیشنهاد دهنده تشکیل نشست مشترک و حسن روحانی، سخنرانان اصلی این نشست خواهند بود.

دکتر فرهنگی از اعضای هیأت رئیسه در این باره به خبرنگار ما گفت: این نشست‌ها روالی بوده که در دولتهای گذشته نیز انجام می‌شده، ‌ولی تا کنون به دلیل رخدادهای پیش آمده در کشور ‌محقق نشده است.

گفتنی است، قرار است نشست‌های مشترک مجلس و دولت، دو یا سه ماه یک بار به منظور بررسی مسائل تخصصی اعم از اقتصادی، اجتماعی یا سیاسی تشکیل شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

آوا۱۳۹۲/۰۷/۰۹ ۰۹:۰۳

آقاي روحاني اميد ما اول به خدا و بعد هم اميدمان به تدبير دولت شماست در خصوص افزايش ساعت كاري ادارات در تهران با توجه به حجم سنگين ترافيك و دور بودن منازل كارمندان از محل كارشان و ده ها مشكل ديگري كه به تيع اين افزايش به وجود امده نيز چاره اي بينديشيد ( شهرستاني هاي عزير كه معترض بوديد قبول كنيد كه دور تا ور شهرهاي ايران در عرض 10 دقيقه طي مي شود اما در تهران مسير 1 دقيقه اي پل سيد خندان 20 دقيقه طول مي كشد و ....)

امید۱۳۹۲/۰۷/۰۹ ۰۷:۲۳

این جلسات باعث همدلی بیشتر و رفع سوء تفاهمات بین سران مملکت میشودمن با این جلسات موافقم

اشکان۱۳۹۲/۰۷/۰۸ ۲۳:۵۱

امیدوارم تعامل خوبی حاصل شود.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.