آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
1بازدید

حمله انگلیس و ترکیه به نیروهای الشباب

منابع خبری از حمله مشترک هوایی و دریایی ترکیه و انگلیس به نیروهای گروه الشباب درسومالی خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گحریت" ، شب گذشته نیروهای انگلستان و ترکیه حمله هوایی و دریایی مشترکی را علیه نیروهای گروه تروریستی الشباب سومالی انجام دادند.

بنا به گفته این گروه وابسته به القاعده نیروهای ویژه ترکیه و انگلیس شب گذشته با اجرای عملیات راپل از طریق هلی کوپتر قصد داشتند یکی از رهبران ارشد الشباب را از محل سکونتش در شهر بندری البوباوه بربایند که عملیات آنها با شکست مواجه شد.

محمد ابو سلیمان رهبر الشباب در این شهر بندری سودان گفت: حمله متقابل نیروهای حاضر ما در محل به مهاجمان موجب شد تا نیروهای ترسوی آنها فرار کنند و درس بگیرند.

این رهبر الشباب همچنین گفت :کاماندوهای انگلیسی و ترکیه ای شب گذشته حملاتی را از دریا به ساحل این شهر هم داشتند که در جریان این حملات یک عضو الشباب کشته شد اما نهایتا نیروهای مهاجم از محل گریختند.

شاهدان نیز از تبادل آتش سنگین در محل خبر داده اند.

در پی انتشار این خبر خبرگزاری "رویترز" به ئنقل از یک مقام وزارت خارجه ترکیه نقش داشتن نیروهای ترکیه در این عملیات را تکذیب کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.