آخرین خبرآمریکا با توافق پیشنهادی قطر به ایران موافقت کرد
1بازدید

كاهش 13 درصدی صادرات در 6 ماهه گذشته

 رئیس کمیسیون صادرات از کسری 13 درصدی صادرات غیرنفتی در 6 ماهه اول سال نسبت به مدت مشابه در مدت مشابه خبر داد.
 
به گزارش ایلنا، اسدالله عسگر اولادی رییس کمیسیون صادرات در جلسه صبح امروز اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاوزی ایران اظهار داشت: صادرات محور بقای اقتصاد و استقلال هر کشوری است و ما در ایران وظیفه داریم تا به این موضوع اهمیت دهیم.
 
وی با اشاره به تعداد بنگاه‌های صادراتی در ایران افزود: 2500 واحد صادراتی در کشور فعال است و در کمیسیون صادرات اتاق ایران 31 نفر عضو هستند و جلسات این کمیسیون با حضور 25 نفر تشکیل می شود و ماهی یک بار نیز جلسات فوق العاده برای بررسی اشکالات و چالش ها برگزارمی شود.
 
وی با اشاره به آمار صادرات غیرنفتی در سال 91 خاطرنشان کرد: در سال 91 با وجود همه ناملایمات صادرات غیرنفتی با احتساب میعانات گازی از مرز 41 میلیارد دلار گذشت این در حالی است که در 6 ماهه امسال 41 میلیون تن صادرات به ارزش 17میلیارد و 900 میلیون دلار بوده است که از این میزان 3 میلیارد آن صادرات میعانات گازی بوده است و 5 میلیارد آن صادرات پتروشیمی و محصولات وابسته آن بوده که اگر مقایسه ای با ارقام صادراتی سال گذشته داشته باشیم با کسری 13 درصدی مواجه هستیم.
 
وی افزود: در 6 ماهه ابتدای سال 91 میزان صادرات 20 میلیارد و 700 میلیون دلار بوده در حالی که در 6 ماهه ابتدای سال 92 میزران صادرات به 17 میلیارد و 900 میلیون دلار رسیده است که امیدواریم این کسری با حمایت دولت یازدهم جبران شود.
 
وی گفت: پیش‌بینی می‌شود میزان صادرات در 6 ماهه سال 92 به 19 میلیارد دلار برسد که در این صورت نیز حدود 8 الی 10 درصد کسری خواهیم داشت.
 
رئیس کمیسیون صادرات با بیان این که برای تمدید کارت بازرگانی وقت زیادی هدر می رود گفت: بنده برای تمدید کارت بازرگانی اول تیر اقدام کردم و 28 مرداد آن را دریافت کردم و حدود 2 ماه صادراتم محدود شد و معطل ماند.
 
وی در خاتمه با اشاره به جلساتی که در خارج از کشور به منظور ارزیابی وضعیت خشکبار برگزار می شود اشاره کرد و گفت: همواره در جلسات متعددی در چین، استرالیا، آلمان و... شرکت کرده ام، و این اعتباری که در خارج از کشور دارم از اتاق بازرگانی ایران گرفتم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.