آخرین خبرآمریکا با توافق پیشنهادی قطر به ایران موافقت کرد
570بازدید

واعظ جوادی هم، خودروسازان را تهدید کرد

معاون رئیس جمهور، درباره نظارت بر تولید خودروهای داخلی بر اساس معیارهای زیست محیطی گفت: در حال حاضر خودروهای تولید داخل، دارای استاندارد یورو 2 هستند و همه خودروهای ساخت داخل باید تا سال 1389، استاندارد یورو سه و در سال 1391، استاندارد یورو چهار را داشته باشند.

معاون رئیس جمهور تاکید کرد: بر اساس مصوّب هیئت وزیران، اگر شرکت های تولیدکننده داخلی خودرو و موتورسیکلت، استانداردهای مورد نظر را رعایت نکنند، با آنها برخورد قانونی می کنیم.

به گزارش "ایرنا"، فاطمه واعظ جوادی، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: خودروها، از منابع اصلی آلاینده شهرها هستند و در این زمینه، به همه کارخانجات خودروسازی ابلاغ شده که باید بر اساس مصوب هیئت وزیران، استانداردهای مورد نظر در تولید خودرو را رعایت کنند.

معاون رئیس جمهور، درباره نظارت بر تولید خودروهای داخلی بر اساس معیارهای زیست محیطی گفت: در حال حاضر خودروهای تولید داخل، دارای استاندارد یورو 2 هستند و همه خودروهای ساخت داخل باید تا سال 1389، استاندارد یورو سه و در سال 1391، استاندارد یورو چهار را داشته باشند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، از موتورسیلکت ها به عنوان یکی دیگر از منابع آلوده کننده جدّی هوا نام برد و گفت: تا چندی پیش، هیچ استانداردی برای تولید موتورسیکلت در کشور تعریف نشده بود.

واعظ جوادی با بیان اینکه "اکنون موتورسیکلت های تولید داخل باید دارای استاندارد یورو یک باشند، تصریح کرد: در سال 89، استاندارد یورو دو و در سال 92، استاندارد یورو سه برای تولید این وسیله نقلیه در کشور اجباری است.

گفتنی است پیش از این رئیس موسسه استاندارد و مسئولان انتظامی کشور خودرورسازان را تهدید به تولید استاندارد خودرو کرده بودند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.