آخرین خبرتکذیب قاطع حزب‌الله درباره حضور کارشناسانش در یمن
1بازدید
۰

‫اسکان بیش از ۵ هزار آسیب دیده زلزله

بازدید یک روزه رئیس جمهور و رئیس جمعیت هلال احمر از مناطق زلزله زده بوشهر، بعدازظهر امروز به پایان رسید.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال احمر، رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر با اشاره به پایان یافتن بازدید دکتر حسن روحانی و دکتر محمد فرهادی از مناطق زلزله زده برازجان‏، گفت: بعد از پایان یافتن این بازدید چند ساعته هوایی و زمینی ،رئیس جمهور و رئیس جمعیت برای شرکت در جلسه شورای اداری استان بوشهر راهی عسلویه شدند.

محمود مظفر از ادامه حمایت امدادی زلزله زدگان بوشهری خبر داد و گفت: ۳۰۰ نیروی عملیاتی همچنان به صورت شبانه روزی در منطقه حضور دارند و مردم را تحت حمایت کامل امدادی قرار داده اند.

مظفر با اشاره به بکارگیری ۴۵ دستگاه خودروی عملیاتی در این حادثه، افزود: تا به این لحظه بیش از ۵ هزار آسیب دیده و حادثه دیده بوشهری تحت اسکان اضطراری قرار گرفته اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.