آخرین خبرهمراه شدن ترامپ در جنگ اسرائیل علیه ایران تاثیر بسیار زیادی در شکست او داشت/ احتمالاً «پیت هگست» استیضاح می شود
7بازدید
۵۵

خدمت تازه یوتیوب به لابی‌های ثروتمند صهیونیست

به سناتورها زنگ بزنید و بگویید تحریم‌های علیه ایران را افزایش دهند!

پس از ناامید شدن لابیست‌های در استخدام صهیونیست‌ها از به نتیجه رساندن ماجرا در راهروهای کنگره، دور تازه‌ای از تبلیغات ‌برای تحت فشار گذاشتن صاحبان رأی در نهاد قانون‌گذاری آمریکا آغاز کرده‌اند.

به سناتورها زنگ بزنید و بگویید تحریم‌های علیه ایران را افزایش دهند!
در هنگامه‌ای که ایران نقش فعالانه‌ای ‌در سیاست خارجی در پیش گرفته و روابط با بسیاری از کشورهای غربی رو به بهبودی گذاشته و اتحاد شکل گرفته ‌صهیونیست‌ها علیه ایران ترک خورده، یوتیوب در اقدامی عجیب به بخشی از بازی توقف‌ناپذیر لابی‌های صهیونیست برای تحت فشار گذاشتن نمایندگان کنگره آمریکا در راستای بر هم زدن بازی پرداخته است.

به گزارش «تابناک»، پس از برخی تغییر رویکرد‌ها در سیاست خارجی، نشانه‌های بهبود روابط با بسیاری از کشورهای اروپایی و دیگر کشورهایی که در چند سال اخیر روابط چندان مناسبی با ایران نداشته‌اند، نمایان شده است؛ نشانه‌هایی که در مذاکرات اخیر هسته‌ای نیز نمود عینی داشت و اتحاد یکپارچه‌ای که پیش از این در مقابل ایران دیدیم، گسسته شد و مواضع یکسانی را از طرفین حاضر در آن سوی میز شاهد نبودیم.

این اتفاق قطعاً بر خلاف راهبردهای اسرائیل در رویارویی با ایران است، چرا که وضعت مطلوب سران این رژیم غاصب، اتحاد قدرت‌های بین‌المللی علیه ایران و فلج ساختن کشورمان در تعاملات جهانی است و مسیری خلاف آن، تمام لابی‌های سال‌های اخیر لابی‌های صهیونیست را در کشورهای مختلف به ویژه در ایالات متحده بر باد خواهد داد.

بنابراین طبیعی است که این لابی‌های پرنفوذ در نهادهای تصمیم گیرنده آمریکا و برخی کشورهای اروپایی نسبت به هرگونه توافق ـ حتی توافق حداقلی و مقدماتی ـ میان ایران و قدرت‌های جهانی بر سر چالش‌های فی مابین واکنش‌های غیرطبیعی بروز دهند و درصدد برآیند تا هر گونه تلاش در ‌بهبود روابط سیاسی ایران ‌شکست بخورند و از این حیث عجیب نیست که رد این مقطع همزمان با مخالفت دولت آمریکا با افزایش تحریم‌های ناجوانمردانه علیه ایران، هر اقدامی در جهت مصمم ساختن اعضای کنگره به ویژه جمهوری خواهان برای تصویب دور تازه تحریم‌ها صورت پذیرد.

به سناتورها زنگ بزنید و بگویید تحریم‌های علیه ایران را افزایش دهند!

در همین راستا، ظاهراً پس از ناامید شدن لابیست‌های در استخدام صهیونیست‌ها از به نتیجه رساندن ماجرا در راهروهای کنگره، دور تازه‌ای از تبلیغات را برای تحت فشار گذاشتن صاحبان رأی در نهاد قانون‌گذاری آمریکا آغاز کرده‌اند؛ فشارهایی که برجسته‌ترین آن‌ها در روزهای اخیر در سومین وب‌سایت پربازدید جهان در قالب یک آگهی تبلیغاتی که به صورت رندوم ‌روی کلیپ‌های تصویری به نمایش در‌می‌آید، ظهور و بروز پیدا کرده است.

در این فیلم تبلیغاتی ضمن تحریف و به‌کارگیری برخی عبارات نادرست در خصوص رخدادهای سی ساله انقلاب، برخی گفته‌های مقامات ارشد کشور در سه دهه اخیر مورد اشاره قرار گرفته و تلاش شده، چنین به مخاطب القا‌ شود که دشمنی ایران با کشورهای غربی، ‌ذاتی است و با گفت‌و‌گو و تفاهم، اختلافات رفع نخواهد شد و در این در حالی است که مشخصاً ایران هیچ مشکلی با مردم کشورهای غربی ندارد و ‌به برخی سیاست‌های برخی کشورهای غربی نظیر تهاجم به دیگر کشور‌ها یا حمایت از غصب سرزمین‌های میلیون‌ها انسان اعتراض نداشته و ندارد.

نکته جالب در این تبلیغ دارای ساختار گرافیکی، تلاش بر تغییر عبارات بود که اساساً با واقعیت همسان نبود و برای نمونه، ماجرای تسخیر لانه جاسوسی و رخدادهای پس از آن، ربایش خوانده شده که بازی عجیبی با افکار عمومی است. این بازی زمانی خطرناک می‌شود که به بیش از دو میلیارد بازدید روزانه ویدئوهای توجه شود که اگر ‌‌تصادفی ‌روی هر ۲۰ ویدئو، یک بار این تبلیغ اجرا شود، در ‌همین هفته اخیر، روزانه صد میلیون نفر به دیدن این تبلیغ‌ پرداخته‌اند که حجم تبلیغ عظیمی است، هرچند نمی‌توان به عدد دقیقی در این زمینه‌ اشاره کرد.

در پایان این ویدئو با قرار دادن شماره‌ای، خواسته شده تا از طریق آن با سناتورهای آمریکا برای افزایش تحریم تا حدی که ایران کاملاً دست‌ها را بالا ببرد، تماس بگیرند و عملاً درصدد برآمده‌اند افکار عمومی را رودرروی قانونگذاران بگذارند و مانع از وحدت رویه سیاست خارجه آمریکا پیرامون ایران شوند؛ امری که البته بعید است با چنین تبلیغاتی محقق شود.

در عین حال این فرصت نیز برای ایرانیان سراسر جهان فراهم است تا با تماس با بخش آگهی‌های یوتیوب به شماره ۰۰۱۱۸۷۷۹۰۸۴۱۸۳، ضمن اعتراض محترمانه به مسئولان بخش بازرگانی یوتیوب، خواستار حذف این تبلیغ از روی این وب سایت شوند؛ امری که به نظر می‌رسد در صورت تراکم تماس‌ها و همچنین با ‌پیگیری‌های موازی، اگر منجر به حذف این تبلیغ نیز نشود، می‌تواند منجر به احتیاط چنین غول‌های عظیم اطلاع‌رسانی نسبت به پذیرش تبلیغ مشابهی شود.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

تورج۱۳۹۲/۰۹/۱۱ ۱۳:۰۰

این تنها هیاهو هستش نه نتانیاهو

آريا۱۳۹۲/۰۹/۱۱ ۱۱:۲۸

اين نتا دست سر ما بر نميداره ما بايد ايراني بودن خودمونو بهش ثابت كنيم ميبينم اون روزي كه اين صهيونيستهاي كثيف خودشون خودشونو از بين ميبرن

محمد ز۱۳۹۲/۰۹/۱۱ ۱۰:۲۵

متاسفانه من هم این آگهی را ناخواسته دیدم - بنطر من در عمل دولت آقای روحانی بیش از همه دولتهای قبلی به صهیونیست ضربه زد و آنها را در دنیا دروغگو و منزوی ساخت.

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۱ ۰۹:۱۹

قبل از حمله به عراق ، کلی فیلم ساختن که توش به عراق حمله میشد ، بازی ساختن که یکیش بود The road to baqdad و خیلی نمونه های مشابه ، اول افکار عمومی رو تحت تاثیر قرار میدن ، و بعدش کارشون رو پیش می برن

حسن۱۳۹۲/۰۹/۱۱ ۰۸:۳۶

یوتیوب یه ابزاره! شما هم می تونین برای تبلیغات بر علیه صهیونیست ها استفاده کنین! فیلم بذارید! تبلیغات بذارید! خدمت تازه یوتیوب یعنی چی!؟

علي۱۳۹۲/۰۹/۱۱ ۰۸:۳۴

آقا جان نياز به تلفن كردن نيست ، ميتوان اين كليپ را ريپورت كرد و وقتي تعداد زياد شد از يوتيوب حذف ميشود. فقط لطفا فيلتر را از روي ان برداريد و بگذاريد ما نيز مانند ساير ملل متمدن آزادانه به فضاي مجازي دسترسي داشته باشيم تا براحتي بتوانيم با دشمنان مقابله كنيم. باز كردن يوتيوب انهم با فيلترشكن سخت و خسته كننده است و گاهاً عطايش را به لقايش مي بخشيم.

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۱ ۰۷:۵۸

نتان یابو و بقیه صهیونیست های جفتک انداز نمی تونن هیچ غلطی بکنن.

مصطفی۱۳۹۲/۰۹/۱۱ ۰۶:۵۷

باور کنید برای ایرانیهای مقیم آمریکا خیلی سخته، من به شخصه شکه شدم زمانی که ویدیو رو دیدم!

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۱ ۰۴:۱۱

اولین بار یوتیوب نیست که هر سال یکبار از این تبلیغات درست صفحه اولش میچسبونه و مینویسه support israel? یا help israel و یا اینجور تبلیغات در کل نادیده گرفت باید این تبلیغات رو!

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۱ ۰۱:۰۴

ویدیو بذار بر علیه اسراییل ببین چجود واست سه سوته حذف میکنن. اگه مردم به یوتیوب دسترسی داشتن میتونستن کامنت های وحشیانه رو پاسخ بدن. اگه 10000 کامنت بر علیه این ویدیو بود کلا این ویدیو میشد ابزاری برای تبلیغ ایران. ما با کامنت هامون میتونستیم حقایق رور وشن کنیم

صادق۱۳۹۲/۰۹/۱۱ ۰۰:۰۲

اسراءیل غده سرطانیییییییییییییییییییییییی دنیای اسلام

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۲۳:۳۴

به نظرم باید آدرس سایت رو میذاشتین نه شماره تلفونو.آخ صبرکنید!!!!یوتیوب که فیلتره ؟چه جوری رفتی توش بلا

داریوش۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۲۲:۰۳

تمام تریبون هاشون رو بر علیه ایران بسیج کردن.فقط اگر تیتر خبرهای یاهونیوز رو راجب ایران بخونید متوجه میشید

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۲۱:۵۸

البته نگارنده مقاله از چند نکته قافل هست. اول اینکه تبلیغ مورد نظر را یوتیوب خودش نساخته. به امید خدا شما هم روابط متشنج با آمریکا را یک بار برای همیشه با آمریکا حل کنید و تبلیغات خودتان را به یوتیوب بدهید. نکته دیگه اینکه یوتیوب فیلتر هست تو ایران و اینکه میگویید با آنها تماس بگیریم اعتراض کنیم شبیه جوک می ماند. نکته آخر اینکه اسراییل میداند منافع خودش را چطور تامین کنه و اینکه شما به جای گوشزد موضوع به مسئولین از مردم میخواهید که کاری کنند جای تعجب هست. پس دولت ایران با این دستگاه عریض و طویل و بودجه های میلیارد دلاری چکار میکند؟ چرا تا یک موضوعی میشود توپ را به زمین مردم می اندازید؟ سیاست های هسته ای و دیپلماسی خارجی ایران در قبال اسراییل و آمریکا را مردم تنظیم نکرده اند، بلکه دولت تنظیم کرده است. به گمانم بهتر است مسئولین دولتی و حاکمیتی جواب بدهند که چطور اسراییل هر چه میخواهد میگوید ولی ما دستمان به هیچ جای بند نیست. این ضعف سیاست خارجه ایران هست یا کم بودن غیرت مردم؟

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۲۲:۳۸

قافل نه، غافل

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۲۱:۵۰

سلام
تابناک جان چندین بار با شماره ای که گذاشتی تماس گرفتم اما مخابرات ایران میگه در شبکه موجود نیست؟؟؟؟؟؟؟

یوسف۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۲۱:۵۰

ایرانیان عزیز در کشورهای امریکا و اروپا ... وقت آن است که غیرت نشون بدید .. سناتور ها که سهل است به خانوادهای اونها هم شده پیغام بذارید .. و رشته صهیونیست های غاصب را رشته کنید . ..... ایرانیائی که میگن فلان و فلان فیلتره عزیز دلم اگه بخوای فیلتر دور میزنی .. پس کمک کن خیرشو ببینی ... ممنووووووووون.......

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۱ ۰۸:۴۱

ایرانیان عزیز خارج از کشور به ازای هر تماس با سناتورهای آمریکا می توانید یک تماس رایگان ویدئویی سرعت متوسط با پدر و مادرتون در ایران داشته باشید و بصورت مجازی لذت خانواده را ببرید

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۲۱:۴۸

«خدمت تازه یوتیوب» تیتر غلطی هست؛ وقتی یوتیوب پول نگیره، درست میفرمایید، ولی وقتی که یوتیوب برای هر تبلیغ پول میگیره، دیگه داره کار خودش رو میکنه.

شهرونددرجه3۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۲۱:۳۲

فیلتر است

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۲۰:۴۹

وقتی برنامه هسته ای ما صلح آمیز هست و خواهد بود و کاملا انعطاف داشته باشیم برای اثباتصلح آمیز بودن اون به طرفهای مقابلمان
در این صورت دشمنان و مخالفان ما هر کاری که بکنند به نتیجه نمیرسند.

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۲۰:۲۷

ما که انگلیسی بلد نیستیم

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۱ ۰۸:۳۹

راست میگیا کاش تابناک دقیقا جمله مورد نظرش را برامون می نوشت

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۲۳:۳۳

خوب یاد بگیر

مجید۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۲۰:۱۷

حالا مانده تا بعضی آقایون متوجه بشن ملت ایران ملتی با فرهنگ وباعزت وباغیرت هستن ووقتش رسیده که به همه به یک چشم نگاه کنن ودسترسی به این فناوری های ارتباطی (فیسبوک ویوتیوب و.....)آزادانه باشه تاهمه ملت هم بداند تو دنیا چه خبره وهم بتونن از حق وحقوق خودشون دفاع کنن به امید پیروزی ایران وسربلندی همه ایرانیها در تمام دنیا وکشور عزیزمون ایران

سارا۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۲۳:۲۶

اونهایی که تریبون دستشونه باید این مطلب را ثابت کنند نه اینکه ما تو خودمون مرتب این را تکرار کنیم.

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۲۰:۰۵

وقتي اين سايت فيلتر است موضع ما هم انفعالي ست. ايرانيان توان و انگيزه كافي براي استفاده از بستر اينترنت در جهت كمك به كشور در اينگونه موارد را دارند پس اجازه دهيد اينكار را انجام دهند.

مهدی۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۱۹:۵۶

این تبلیغات روی یوتیوب توسط یوتیوب انجام نمی شه. هر کسی می تونه پول بده و تبلیغ مورد نظرش رو انجام بده.
مثلا در ایام انتخابات یه سری تبلیغ علیه اوباما از یوتیوب پخش می شد. این به این معنی نیست که یوتیوب علیه اوباما بوده!

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۱۹:۱۹

نگران نباشید .باید جدا" به این واقعیت مهم توجه داشت ،که امروزه هم بین مردم امریکا وهم مردم اروپا تنفر از صهیونیست بگونه بی سابقه ای در حال افزایش است . برای صحت این ادعا کافی است کمی در رابطه با افکار عمومی کنونی این کشور ها پژوهش بفرمائید .

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۱۹:۱۸

غلط کردن! اگه با فیلم و بازی ساختن می تونستن کاری کنن تا حالا کرده بودن! کم فیلم و بازی ضد ایرانی نساختن. الان منفعت غرب در ارتباط با ایرانه و بازی سناتورها هم یک بازی ساختگیه!!!!!!! ما خودمون این کاره ایم داداش!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سجاد۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۱۸:۵۱

بنظرم رفع فیلتر از یوتیوب خیلی مهمتر از فیسبوکه.

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۱۸:۲۶

قبلش یک شماره بده همگی زنگ بزنیم که یوتیوب را از فیلتر دربیارن!
سئوال اصلی اینجاست این یوتیوب که میگین چند میلیارد بازدید کننده داره چرا ما نباید ببینیم؟!

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۱ ۰۸:۵۰

دمت گرم

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۱۸:۲۳

چه ربطی به یوتوب داره؟ اون یه سرویس ارائه دهنده خدمات ویدیویی اینترنتی هست. شما هم ویدیو بذارین تبلیغ کنین که به سناتورها زنگ بزنید و بگویید تحریم نکنید. آزادی بیان یعنی همین.

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۱ ۰۹:۱۶

خوب نخوندی ، گفت تبلیغ !! این تبلیغ ها قبل از دیدن ویدیوی مورد نظر شما پخش میشه !!!

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۱۸:۱۹

خداوندا شرّ دشمنان این کشور را به خودشان
برگردان الهی آمین

مهدی۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۱۸:۰۴

عزیزم این سایت تو کشور ما فیلتره چطور بریم اعتراض کنیم.

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۱۸:۴۱

عزیزم شماره تلفن داده شده که فیلتر نیست! البته باید از فیلتر جیب عبور کرد!

داوود۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۱۷:۵۶

ما هم باید به سناتور ها و نمایندگان تلفن بزنیم و انها را تحت فشار تبلیغی خودمان قرار بدهیم و هر کار لازم دیگر را انجام داده و از حق خودمان دفاع کبیم . ما در موضع حق هستیم و صهیونیستها در موضع باطل

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۱ ۰۸:۳۶

تبلیغه نگفته ما چیکار کنیم؟ کاش حداقل یه راهنمایی می کرد آخه ما که بلد نیستیم باید مثل اونها باشیم

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۲۲:۱۳

مثلا چجوری آی کیو

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۲۰:۲۳

ما نیاز نداریم برای اثبات حقانیت خودمون با اونا صمیمی بشیم ...
به گفته آقای روحانی فقط کافیه تعامل سازنده داشته باشیم نه رابطه ...

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۱۹:۲۵

اقا داود من الان یوتیوب واسم فیلتره
به نظرت اگه تماس گرفتم اپراتورش گفت کدوم تبلیغات , بهش بگم همونی که تابناک می گفت ؟!

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۱۷:۵۶

یوتیوب فیلتر هست بنابراین نمیشود به یک ژورنالیست مثل تابناک اعتماد کرد ,زحمت اینکار به عهده کسانیکه شهروند درجه یک هستند و به اینترنت آزاد دسترسی دارند

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۲۳:۱۲

یعنی همه اونایی که دسترسی آزاد دارند. تو اینترنت یه سرچ ساده و یه دانلود ساده تر کردند؟

محمد۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۲۱:۳۹

احسنت

رضا۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۱۹:۰۱

:))
یعنی شما به اینترنت آزاد دسترسی نداری؟
همچین نیاز نیست شهروند درجه یک باشی
کارش یه سرچ و یه دانلوده

سبزی ایلام۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۱۷:۵۳

اینکه دشمن از هر طریقی علیه ما اقدام میکند چیز عجیبی نیست . این ما هستیم که باید آماده ی رویارویی با هر برخوردی را داشته باشیم .

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۲۱:۵۸

اینکه به قول شما دشمن هر کاری میکنه ولی ما هیچکاری از دستمان بر نمیاد خودش هم موضوع جالبی هست.

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۱۷:۳۷

آخه چه ربطی به یوتیوب داره، شما هم ویدئو بزار اونجا .

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۱ ۱۰:۰۷

دوست عزيز اگه شما ويدويي بذاري كه با سياست هاي اونا همخواني نداشته باشه به راحتي پاكش ميكنن... كافيه شما يه ويدوئويي بذاري كه توش نامي از حزب الله لبنان رفته باشه و احساس كنن تبليغي براي اين گروهه...
سريعا پاكش ميكنن..

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۲۲:۵۶

وبدئو با تبلیغ فرق می کنه !!!

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۰ ۱۷:۳۷

اسراييل نمي تواند هيچ غلطي بكند

محمد۱۳۹۲/۰۹/۱۱ ۱۲:۴۷

من اس ام اس دادم به همین شماره شما هم اس ام اس بدید علی الظاهر پیام میرسه چون تاییدیه اش اومد!
همین یه جمله ساده بنویسید:
please stop anti-Iranian ad!
به همین سادگی بنویسید و به شماره بالا اس ام اس کنید! ایشالا که میرسه و حتما هم موثره هیچ کس فکر نکنه موثر نیست!
از تابناک عزیز هم میخوام که برای پاسخگویی مردم عزیز به چنین تبلیغاتی راههای ساده رو در متن مقاله و خبر بگنجونه!
با تشکر

ایرانی۱۳۹۲/۰۹/۱۱ ۰۰:۱۱

اصلا اسراییل کی هست؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.