آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

2 برابر نیاز کشور،‌ برنج وارد شده است

نماینده مردم الیگودرز در مجلس گفت: 2 برابر نیاز کشور،‌ برنج وارد شده است
 
به گزارش ایسنا، محمدتقی توکلی بیان کرد: میزان سرانه مصرف برنج کشور 136 کیلوگرم است که با توجه به این مقدار، نیاز به 2 میلیون و 800 هزار تن از این محصول را داریم.
 
وی اضافه کرد: آمار نشان می‎دهد 2 میلیون و 200 هزار تن تولید شالیکاران داخلی بوده که با این وضعیت نیاز به وارد کردن 600 هزار تن دیگر از خارج هستیم.
 
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ادامه داد: متأسفانه میزان واردات یک میلیون و 200 هزار تن است که این میزان 2 برابر مازاد بر نیاز، مشکل‎ساز شده است.
 
توکلی تصریح کرد: اگر خود وزارت کشاورزی در این رابطه سیاست‎گذاری می‎کرد قطعاً چنین مشکلاتی پیش نمی‎آمد.
 
نماینده مردم الیگودرز در مجلس افزود: کشور نیاز به وارد کردن 550 هزار تن گوشت و 600 هزار تن شکر دارد که با قانون انتزاع وظیفه بخش کشاورزی از صنعت و معدن دیگر وزارت کشاورزی میزان مورد نیاز را می‎تواند به‎طور دقیق محاسبه کند به‎طوری که به تولید داخلی لطمه‎ای وارد نشود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.