آخرین خبرتکذیب قاطع حزب‌الله درباره حضور کارشناسانش در یمن
1بازدید
۰

جام اتحادیه انگلیس

پیروزی مقتدرانه سیتی در شب حذف چلسی

با پیروزی منچسترسیتی و شکست چلسی مرحله یک چهارم نهایی رقابت‌های جام اتحادیه فوتبال انگلیس آغاز شد.

به گزارش تسنیم،‌ مرحله یک چهارم نهایی رقابت‌های جام اتحادیه انگلیس (کپیتال وان) شب گذشته (سه‌شنبه) با برگزاری 2 دیدار آغاز شد که در آنها تیم منچسترسیتی موفق به پیروزی و صعود به مرحله نیمه نهایی شد اما چلسی با قبول شکست از گردونه رقابت‌ها حذف شد.

منچسترسیتی سه‌شنبه شب در خانه لسترسیتی، از تیم‌های لیگ قهرمانی انگلیس (دومین سطح از فوتبال جزیره) موفق شد میزبان خود را با نتیجه 3 بر یک شکست دهد که در این بازی الکساندر کولاروف (8) و ادین ژکو (41 و 53) برای منچسترسیتی گلزنی کردند و تک گل لسترسیتی را هم لوید دایر در دقیقه 77 به ثمر رساند.

در دیگر بازی شب گذشته چلسی میهمان تیم لیگ برتری ساندرلند بود و در این بازی که به وقت‌های اضافه کشیده شد با نتیجه 2 بر یک تن به شکست داد و از گردونه رقابت‌ها حذف شد. فابیو بورینی (89)، سونگ یئونگ کی (119) برای ساندرلند گلزنی کردند و لی کاترمول در دقیقه 46 (گل به خودی) تک گل چلسی را زد.

بازی‌های مرحله یک چهارم نهایی جام اتحادیه انگلیس امشب با برگزاری 2 دیدار به پایان می‌رسد که در آنها استوک سیتی میزبان منچستریونایتد و تاتنهام پذیرای وستهام است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.