آخرین خبرعکس: مراسم تشییع پیکر حمید علیدوستی
1بازدید

روزنامه اردنی از معامله پوتین-نتانیاهو خبر داد

یک روزنامه اردنی در مقاله ای به صراحت از نگرانی روسیه از نزدیکی ایران و آمریکا و معامله پنهانی پوتین و نتانیاهو خبر داده است.

به گزارش خبرآنلاین روزنامه الدستور چاپ اردن در مقاله ای از نگرانی روسیه از نزدیکی ایران و آمریکا خبر داده و گفته است به همین دلیل لحن بی روح پوتین درتازه ترین دیدارش با نتانیاهو تغییر کرده و او به اسرائیل اطمینان داده است  هرگز برخلاف منافع تل آویو اقدامی نخواهد کرد.

او گفته است روسیه همچنین مانع از برگزاری نشست بین المللی خلع سلاح که هدفش برچیده شدن سلاح های اتمی اسرائیل است خواهد شد.

الدستور همچنین به نقل از یک روزنامه نگار صهیونیست که برای معاریو گزارش می نویسد، نوشته است روسیه و اسرائیل به این نتیجه رسیده اند که طولانی شدن بحران سوریه به نفع هر دو و آمریکا است. روس ها برای اینکه اسد در قدرت بماند به او اسلحه می فروشند  و اسرائیل نیز از گرفتار شدن ایران و حزب الله در سوریه نفع می برد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.