آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

استعفای وزیر اقتصاد و کشور ترکیه

وزیران اقتصاد و کشور ترکیه در پی ماجرای رسوایی مالی اخیر این کشور استعفا کردند.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری فرانسه؛ ظفر چاقلایان در بیانیه‌ای گفت: من سمت خود را در وزارت اقتصاد ترک می‌کنم تا امکان  روشنگری در باره  این عملیات زشتی که دولت ما را هدف قرار داده است، فراهم ‌آید.»

شبکه تلویزیون پرس تی وی به نقل از رسانه های محلی ترکیه اعلام کرد، درپی استعفای وزیر اقتصاد ترکیه ، "معمر گولر" وزیرکشور نیز در بحبوحه رسوایی فساد ملی نزدیکان رجب طیب اردوغان استعفاء کرد.

این ماجرای رسوایی مالی، دولت اسلامگرای محافظه‌کار ترکیه را به لرزه در‌آورده است.

ازاواخر هفته گذشته ، موج دستگیری مقامات مالی ، انتظامی و شماری از نزدیکان دولت ترکیه درچارچوب پرونده فساد مالی آغاز شد وتاکنون افرادزیادی از پست‌های خود برکنار شده اند.

پلیس ترکیه ۵۰ نفر را در استانبول و آنکارا بازداشت کرد که از جمله افراد بازداشت شده می‌توان به پسران چندین وزیر و تاجر سرشناس اشاره کرد که به ویژه به فساد مالی، پولشویی و تقلب در مزایده‌های مربوط به ساخت مسکن دولتی متهم هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.