آخرین خبرتوصیه پزشکیان به سفیران جدید ایران
1بازدید

اعطای وام ‌15میلیونی به مددجویان‌ بهزیستی

رئیس سازمان بهزیستی کشور از پرداخت تسهیلات ویژه به مددجویان و معلولان در حوزه اشتغال خبر داد و گفت: در بخش طرح‌های خوداشتغالی ۱۵ میلیون و مشاغل خانگی ۵ میلیون تومان به مددجویان پرداخت می‌شود.

همایون هاشمی در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به پروسه پرداخت وام به مددجویان تحت پوشش بهزیستی اظهار داشت: خوشبختانه امسال توانسته‌ایم به تعداد قابل توجهی از مددجویان وام‌های اشتغال پرداخت کنیم که در این زمینه 13 بانک خصوصی و دولتی با سازمان بهزیستی همکاری می‌کنند.

وی تصریح کرد: در سال جاری بیش از 630 میلیارد تومان در حوزه اشتغال مددجویان پیش‌بینی شده است که رقم قابل قبولی از این میزان به واجدین شرایط پرداخت شده است.

هاشمی با بیان اینکه سازمان بهزیستی در یک زمان‌بندی کوتاه اسامی واجدین شرایط دریافت وام‌های اشتغال را به بانک‌های عامل معرفی می‌کند، گفت: مددجویان می‌توانند چنانچه مشکلی در دریافت وام خود دارند با شماره پیامک 30000123 با سازمان بهزیستی ارتباط و مشکلات خود را اعلام کنند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: پیامک اعلام شده مستقیماً  در اختیار بازرسی و رئیس سازمان بهزیستی قرار می‌گیرد و در کمترین زمان ممکن به آن رسیدگی می‌شود.

وی در خصوص میزان وام‌های اشتغال به مددجویان گفت: در طرح‌های خوداشتغالی مبلغ 15 میلیون تومان و در طرح‌های مشاغل خانگی 5 میلیون تومان به مددجویان پرداخت می‌شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور در ادامه با اشاره به برنامه‌های آتی سازمان بهزیستی در سه ماهه آخر سال جاری گفت: بنا داریم در این مدت تعدادی مراکز توانبخشی و همچنین مراکز حرفه‌آموزی ویژه معلولان و مددجویان را گسترش دهیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.