آخرین خبراظهارات جنجالی ترامپ درباره جنگ با ایران
0بازدید

لغو مجمع سالیانه فدراسیون سوارکاری

مجمع سالیانه فدراسیون سوارکاری که قرار بود 20 دی ماه در جزیره کیش برگزار شود، لغو شد.

فدراسیون سوارکاری اعلام کرد با توجه به اینکه این مجمع طی 3 سال گذشته برگزار نشده است و موارد بسیاری مطرح شده که باید در این مجمع مطرح و تصویب شود، بر این اساس برگزاری آن در جزیره کیش لغو و زمان و مکان جدید متعاقبا اعلام می شود.

به گزارش ایرنا، مسوولان فدراسیون سوارکاری در حالی در تدارک برگزاری مجمع سالیانه این فدراسیون هستند که قرار است مجمع انتخاباتی فدراسیون به زودی از سوی وزارت ورزش و جوانان برگزار شود اما زمان آن هنوز اعلام نشده است.

محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان روز چهارشنبه 27 آبان ماه با صدور حکمی موسی لنکرانی را به عنوان سرپرست فدراسیون سوارکاری منصوب کرد و از وی خواست تا ضمن انجام امور جاری نسبت به برگزاری مجمع انتخاباتی این فدراسیون اقدام کند. 

پیش از این محمود حیدری سرپرستی فدراسیون سوارکاری را بر عهده داشت.

لنکرانی سرپرست کنونی فدراسیون سوارکاری که بازنشسته محسوب می شود نیز برای ریاست این فدراسیون ثبت نام کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.