آخرین خبرترامپ: حالا می‌فهمم چرا خاورمیانه از ایران می‌ترسید
2بازدید

برکناری چند مدیر در پی مسمومیت اهالی پردیس

دبیر مجمع نمایندگان استان تهران از برکناری برخی از مدیران مربوطه در پی مسمومیت عده‌ای از مردم شهر پردیس خبر داد.

به گزارش تسنیم حسین طلا دبیر مجمع نمایندگان استان تهران، درخصوص مسمومیت اهالی پردیس و پیگیری‌های لازم در این زمینه گفت: درباره این موضوع جلساتی با حضور فرماندار پردیس و مسئولان وزارتخانه‌های بهداشت و نیرو برگزار شد که نتیجه آن برکناری چند نفر از مدیران مربوطه و ارجاع پرونده درخصوص قصور احتمالی به مراجع قضایی خواهد بود.

او ادامه داد: درمورد مسمومیت مردم پردیس ابهاماتی وجود دارد که مجمع نمایندگان استان تهران قرار است روز چهارشنبه جلسه‌ای را با معاونان و مسئولان ارشد وزاتخانه‌های نیرو و بهداشت، استانداری تهران و فرمانداری پردیس برگزار کند. مصمم هستیم تا مقصران این امر شناسایی شوند.

نماینده مردم تهران در مجلس همچنین گفت: عذرخواهی حداقل اقدامی است که مسئولان مربوطه در این زمینه باید در برابر مردم انجام دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

احمد۱۳۹۲/۱۰/۳۰ ۱۵:۳۵

لطفا اطلاع رساني كنيد كه آب قابل آشاميدن هست يا نه ؟

علي۱۳۹۲/۱۰/۳۰ ۱۵:۱۲

اطلاع رساني كنيد كه مي تونيم اب بخوريم يا نه !!!!!

محمد۱۳۹۲/۱۰/۳۰ ۱۵:۰۷

من ساكن پرديسم پسرم مصموم شده شايعات زيادي شنيديم بسيار نگرانم لطفا علت را يگوييد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.