آخرین خبرآمریکا با توافق پیشنهادی قطر به ایران موافقت کرد
3بازدید

آیت‌الله جوادی آملی در دیدار جهانگیری:

ایران با کسی قهر نیست اما ناز هم نمی‌کشد

یکی از مراجع تقلید قم با اشاره به مسائل بین المللی گفت: ما جهانی فکر می‌کنیم ولی با کسی قهر نیستیم ولی ناز کسی را هم نمی‌کشیم.

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، آیت الله عبدالله جوادی آملی پیش از ظهر امروز در دیدار معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه امدادهای غیبی در کشور وجود دارد اظهار کرد: در جریان طبس مشاهده شد که به چه صورت این امدادها برای کشور به وجود آمد و امام راحل بارها به امدادهای غیبی اشاره کردند.

وی تصریح کرد: اگر اسلامی حرف بزنیم و قارونی عمل نکنیم مشکلات حل می‌شود؛ این کشور زمانی در اختیار مستشاران آمریکایی بود و کسی فکر نمی‌کرد که نظام اسلامی حاکم شود.

این مرجع تقلید با اشاره به پیشرفت‌های کشور تاکید کرد: باید در راستای پیشرفت علم در کشور تلاش خود را با جدیت دنبال کنید.

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به سخنان اخیر سران آمریکایی بیان کرد: اگر اینها هر روز بگویند گزینه‌های نظامی روی میز است اهمیتی ندارد، شما روزی در این کشور بودید و مردم شما را بیرون کردند؛ قدرت و مدد الهی وجود دارد و باید به نحو شایسته‌ای از آن بهره‌برداری کنید.

وی با اشاره به مشکلات کشور در گذشته تصریح کرد: باید به فکر آینده بود چرا که جوانان ما قدرت بسیاری دارند و باید از ظرفیت این قدرت و توان استفاده کرد.

آیت الله جوادی آملی با اشاره به اینکه ضعف مدیریتی عامل بروز مشکلاتی شده ، بیان کرد: باید از سرمایه‌های موجود در کشور استفاده کرده و با مدیریت کشور را به پیش برد.

وی با اشاره به مسائل بین المللی بیان کرد: ما جهانی فکر می‌کنیم ولی با کسی قهر نیستیم ولی ناز کسی را نمی‌کشیم و باید از نعمت‌ها و نیروهای کشور استفاده کنیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.