آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

حاشيه ديدار استقلال و مس کرمان 4

بازيکن تيم فوتبال مس کرمان پس از تعويض نسبت به اين موضوع معترض بود و کاپشن خود را به سمت نيمکت پرتاب کرد.

مهدي تاج رئيس سازمان ليگ در بين دو نيمه از خبرنگاران سراغ کارلوس کي‌روش را مي‌گرفت و از آنها مي‌پرسيد که آيا سرمربي تيم ملي به ورزشگاه آمده است يا خير که پاسخ خبرنگاران منفي بود.

به گزارش فارس، علي اميري معاون باشگاه استقلال و سيدمهدي علوي معاون فرهنگي آبي‌پوشان در جايگاه ويژه حضور دارند.

* نيمکت‌نشينان مس زماني که در جريان نيمه دوم در حال گرم کردن بودند به علت وجود برف روي زمين چند بار روي زمين خوردند.

* هواداران با شعار «استقلال حمله، آرش بايد 100 گله شه» از مهاجم استقلال خواستند تا گلزني کنند.

* لوکا بوناچيچ سرمربي تيم مس به علت سردي هوا کنار نيمکت در حال قدم زدن است. او همچنين حرکاتي شيبه اوليويرا انجام مي‌دهد. زماني که بازيکنانش توپ را از دست مي‌دهد نسبت به آنها اعتراض‌هايي دارد.

* افرادي که در VIPورزشگاه حضور داشتند به علت سرما به نمازخانه ورزشگاه پناه آوردند تا از بخاري آنجا استفاده کنند.

* شجاعي بازيکن مس پس از تعويضش در دقيقه 69 نسبت به اين موضوع معترض بود و کاپشن خود را به سمت نيمکت پرتاب کرد. احمد حسن‌زاده جاي اين بازيکن را گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.