آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

در دیدار با مدیر توسعه بین‌الملل باشگاه اوسر

تاج:باید کارخانه بازیکن سازی درست کنیم

رئیس سازمان لیگ برتر گفت: لیگ و باشگاه‌های دو کشور ایران و فرانسه باید با یکدیگر در ارتباط و تعامل باشند تا کارخانه بازیکن سازی درست کنیم.

به گزارش سایت سازمان لیگ، مهدی تاج در نشست با فابریس هرولت مدیر توسعه بین الملل باشگاه اوسر فرانسه که در تهران به سر می‌برد، عنوان کرد: تجارت بازیکن بخشی از حقوق فوتبال است. لیگ ما در مسیری است که باید خودکفا بوده و دستش در جیب خودش باشد که در این مسیر کارهای مثبتی انجام شده است. 

وی در ادامه به هرولت گفت: دوست داریم ارتباط ما با شما فراتر از یک مسابقه باشد. همچنین لیگ و باشگاه‌های دو کشور باید با یکدیگر در ارتباط و تعامل باشند تا کارخانه بازیکن سازی درست کنیم. 
هرولت نیز در این نشست اظهار داشت: ماموریت من به عنوان مدیر توسعه بین الملل باشگاه اوسر فرانسه، توسعه باشگاه‌مان در دنیا است. به عنوان مثال ما یک بازیکن جوان تیم خود را 6 میلیون یورو به یکی از تیم‌های لیگ فرانسه فروختیم. به نظرم بهترین راه برای ارتباط ما با شما این است که ما تکنولوژی آکادمی خود را به باشگاه های شما انتقال دهیم. 

مدیر توسعه بین الملل باشگاه اوسر فرانسه افزود: برای اولین قدم بهتر است از افراد متخصص و فنی شما آغاز کنیم. یعنی اول از مربیان برای انتقال تکنولوژی استفاده کنیم.
 
در پایان نشست مقرر شد توافق نامه‌ای در این خصوص تنظیم شود و ادامه مذاکرات از طریق کسرایی، رئیس روابط بین الملل سازمان لیگ انجام شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.