آخرین خبرهشدار باران و برف در تهران از پنجشنبه
3بازدید

چشم‎های غارتگران طبیعت کی سیر می‎شود؟

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان از دستگیری 3 شکارچی متخلف خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمدحسین بازگیر گفت: در پی گشت و کنترل یگان اجرایی سفیدکوه خرم‎آباد که به صورت مداوم و در گشت‎های سیار و پاسگاه‎های محیط بانی صورت می‎‎گیرد، سه شکارچی غیرمجاز قبل از هرگونه اقدام به شکار دستگیر و به همراه سه قبضه اسلحه شکاری و 40 فشنگ ساچمه‎زنی کشف و ضبط و به اداره تحویل داده شد.

وی اضافه کرد: همچنین محیط بانان این واحد توانستند فردی که به صورت شبانه درختان منطقه حفاظت شده را قطع می‎کرد دستگیر و فرد متخلف را پس از اخذ جریمه جهت هرگونه برخورد قانونی به مراجع قضایی شهرستان خرم‎آباد معرفی شد.

مهندس بازگیر ادامه داد: همچنین در منطقه کلدر(سفیدکوه)، متجاوزان به اراضی منطقه حفاظت شده سفیدکوه توسط یگان این منطقه دستگیر و اراضی آزاد شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان با بیان اینکه پرونده متخلفان به دادگستری شهرستان ارجاع شد، تصریح کرد: در پایان از مردم درخواست داریم در صورت مشاهده هرگونه تخلف زیست محیطی ما را با شماره گویا 1540و 3221774 مطلع کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.