دانشمندان یک روش عجیب برای خوش طعم کردن طعم غذاها نزد افراد با استفاده از نوشتار پیدا کردهاند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، دانشمندان با مطالعه بر روی حواس 5 گانه افراد دریافتهاند که افراد در حقیقت با چمشانشان بوی غذاهای مختلف را احساس میکنند.
گفتنی است، دانشمندان با استفاده از برچسب هایی بر روی مواد غذایی مختلف و بررسی حالات دواطلبان دریافتهاند که یک غذای بدمزه با برچسبی مثبت دارای طعمی خوش و یک غذای خوشمزه با برچسب منفی دارای طعم بد از نظر داوطلبان بوده است.
بررسیها نشان میدهند، دانشمندان همچنین دریافتهاند که طعم خوش یک غذا میتواند با استفاده از کلمات زیبا و مثبت بهتر شود.
علاوه بر غذا بو و عطر انواع مواد میتوانند در صورت داشتن کلماتی مثبت و یا منفی در افراد رایحههایی متفاوت از عطر واقعی خود پیدا نمایند.
دانشمندان در نتیجه گیریهای خود به این نکته دست یافتهاند که حس بویایی تنها بخشی از بوی مواد مختلف را پوشش میدهد و درحقیقت چشمها هستند که به طور کامل مغز را در خصوص بوی یک ماده آگاه می کنند.
دانشمندان امیدوار هستند از این کشف برای درمان اختلالات حس بویایی در افراد استفاده کنند.