آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

محل اردوی پرسپولیس در شمال تایید شد

از فردا قرمزپوشان استارت می‌زنند

طبق هماهنگی‌های انجام شده در اردوی شمال 6 بازیکن امید نیز در جمع پرسپولیسی‌ها حضور خواهند داشت.
 
به گزارش فارس، جواد منافی مربی تیم فوتبال پرسپولیس به نمایندگی از علی دایی امروز به مازندران رفت و امکانات ورزشی محل تمرین پرسپولیسی‌ها در این استان را مورد بررسی قرار داد.

از همین رو منافی ابتدا از 4 هتل بازدید کرد که یکی از این هتل‌ها متعلق به وزارت کشور بود اما از لحاظ گرمایشی دچار مشکلاتی بود. به همین دلیل مورد رضایت مربی پرسپولیس قرار نگرفت. اما در نهایت پس از بررسی 4 هتل بالاخره منافی یک هتل را که در مسیر ساری و قائمشهر را مورد تایید قرار داد.

مربی پرسپولیس همچنین از چمن مصنوعی قائمشهر نیز دیداری داشت و با توجه به اینکه بازی با داماش در چمن مصنوعی عضدی رشت است اعلام کرد که این زمین تمرین چمن مصنوعی نیز برای قرمزپوشان مناسب است اما موضوع اصلی بررسی زمین تمرین قرمزپوشان چمن طبیعی بود که به همین دلیل منافی بازدیدی از ورزشگاه 15 هزار نفری شهدای ساری داشت که اکثر مسابقات لیگ دو و سه مازندران در آنجا برگزار می‌شود.

به پرسپولیسی ها اعلام شده از این زمین بهتر برای تمرین قرمزپوشان با توجه به آب و هوای مازندران پیدا نمی شود که به احتمال فراوان این زمین هم مورد تأیید است.

منافی ضمن تأیید خبرهای فوق به فارس گفت: ما امیدواریم که بتوانیم با توجه به خواسته‌های دایی تمرینات خوب خودمان را در مازندران دنبال کنیم تا برای بازی حساس مقابل داماش آماده شویم. امکانات خوب است همکاری‌های لازم انجام شده و انشاءالله شاهد یک اردوی مناسب باشیم. البته باز هم باید ورزشگاه 15 هزار نفری شهدای ساری که تازه بهره‌برداری شده را مورد بررسی دقیق‌تر قرار دهیم تا خیال‌مان راحت‌تر باشد اما چمن مصنوعی که در قائمشهر از آن بازدید کردیم مانند زمین عضدی است و مشکل خاصی ندارد.

بنا بر اعلام کادرفنی پرسپولیس در اردوی شمال 6 بازیکن از تیم امید نیز حضور خواهند داشت تا با تمرین کردن در کنار بازیکنان با تجربه برای آینده آماده تر شوند.

تمرینات تیم پرسپولیس پس از 4 روز استراحت از فردا ساعت 11:30 در تهران پیگیری می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.