آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
4بازدید

طهماسب هم از تلویزیون به شبکه خانگی آمد

«کلاه قرمزی ۹۳» را از فروشگاه‌های معتبر بخرید!

بخش وسیعی از مردم نیز توان اقتصادی خرید نسخه‌های پیاپی یک پکیج کلاه قرمزی ۹۳ را نخواهند داشت. طهماسب به خاطر مردم با مجموعه رسانه ملی همراهی می‌کند تا این مجموعه امسال نیز همچون سال‌های پیش‌ برای همه مردم ایران پخش شود و یکی از خاطرات خوش این روزها را رقم بزند.

«کلاه قرمزی ۹۳» را از فروشگاه‌های معتبر بخرید!
فیلم: نوای کمانچه کیهان کلهر و باقلامای اردال ارزنجان را بشنویددر فاصله کمتر از سه هفته تا آغاز سال ۱۳۹۳، مشخص شد که هنوز «کلاه قرمزی ۹۳» نخستین مراحل تولید را نیز پشت سر نگذاشته و به احتمال قریب به یقین، پربیننده‌ترین برنامه ‌نوروز چندین سال اخیر با نامه امروز ایرج طهماسب به پخش نخواهد رسید؛ مسأله‌ای که بیش از هر چیز به دست‌های خالی رسانه ملی باز‌می‌گردد.

به گزارش «تابناک»، ویژه برنامه‌های کلاه قرمزی برای ‌نوروز بی‌تردید یکی از گران‌ترین تولیدات هر ساله رسانه ملی است و این برنامه میان‌نسلی که هم مخاطب کودک و هم مخاطب بزرگسال را با خود همراه می‌سازد، با صورت‌حسابی برای صداوسیما همراه است که نسبت به بسیاری از برنامه‌ها رقمش قابل توجه است و البته هیچ‌ گاه این ارقام رسانه‌ای نمی‌شود.

در این میان اما توسعه عرضی رسانه ملی و افزایش بی‌حدوحصر شبکه‌های تلویزیونی که هزینه‌های کلانی ‌برای زیرساخت‌ها و هزینه‌های کلان‌تری ‌برای مدیریت سالیانه بر دوش سازمان صداوسیما می‌گذارد که عملاً تولید برنامه‌های دارای کیفیت بالا یا استمراربخشی به پخش این تیپ برنامه‌ها را که نسبت به زمان آغازش هزینه بر‌تر است، دشوار می‌‌سازد. به همین دلیل برنامه‌هایی که با نام «الف ویژه» تولید می‌شدند و پرهزینه‌ترین و معمولاً باکیفیت‌ترین برنامه‌های سیما تلقی می‌شدند، به نسبت افزایش تعداد شبکه‌ها و حجم ساعات تلویزیون، نه تنها افزایش نداشته‌اند که ظاهراً کاهش نیز یافته‌اند.

نوروز یکی از مهم‌ترین فرصت‌هایی است که تلویزیون می‌تواند با جذب مخاطب و همچنین حفظ دیگر مخاطبانش، پیش باشد اما با عدم پخش پربیننده‌ترین برنامه نوروز چند سال اخیر عملاً نمی‌توان چندان در این باره حداقل در نوروز ۹۳ خوشبین بود. با وجود اعلام اخبار ‌درباره تولید یا عدم ساخت مجموعه «کلاه قرمزی» برای پخش در نوروز ۹۳، تهیه کننده پروژه با اعلام اما و اگرهایی، کلید خوردن سری جدید آن را تقریباً قطعی می‌دانست.

حمید مدرسی چند روز پیش گفته بود: «در ساخت سری جدید مجموعه کلاه قرمزی همچنان توافق مالی با شبکه دوم سیما صورت نگرفته است، اما بنا داریم در جلسه‌ای که فردا با حضور مدیران شبکه خواهیم داشت، با همفکری به تصمیمی برسیم که رضایت طرفین را در بر داشته باشد.» اما فردا آمد و رفت و اتفاقی نیافتاد به جز نشست خبری مدیر شبکه دو، اتفاقی نیافتاد. مدیر شبکه دو در نشست روز گذشته خود بر پخش کلاه قرمزی در نوروز ۹۳ تاکید کرد و چنین بود که تصور شد توافق قطعی شده و بالاخره کلاه قرمزی از مرحله پیش تولید، وارد مرحله تولید شده است.

«کلاه قرمزی 93» را از فروشگاه‌های معتبر بخرید!

تیتر امروز برخی روزنامه‌ها و حتی عکس یک برخی از آن‌ها به همین موضوع اختصاص داشت که نامه ایرج طهماسب منتشر شد و حرف‌های روز گذشته مدیر شبکه دو را عملاً رد کرد؛ هرچند تهیه کننده کلاه قرمزی ۹۳، شایعه ورود این مجموعه به شبکه خانگی را رد کرد ‌اگر صداوسیما هزینه تولید این مجموعه را ندهد، بعید نیست این اتفاق رخ دهد و طبیعتاً تهیه‌کنندگان این مجموعه ضرر نمی‌کنند، چرا که این مجموعه قطعاً در شبکه خانگی به مراتب بیش از یک میلیارد تومان که شایعه شده بود و رد شد، بازدهی دارد.

 در متن نامه طهماسب که در اختیار رسانه‌ها قرار گرفته آمده است: «من گفته بودم علاقه‌مند نبودم امسال کلاه قرمزی بسازم. اگر دلایلش را بخواهید خواهم گفت. روسا صدایمان کردند، با ما جلسه گذاشتند و به خاطر رفتار غیرحرفه ای زیر مجموعه خود ما را دلجویی کردند. قرار شد کار را با همه سختی و کمبود زمان اجرا کنیم. فعالیت را شروع کردیم و همه آمدند هزینه کردیم، اما رؤسا هرچه دستور می‌دهند کار پیش نمی‌رود‌؟!

گویا کسانی در تلویزیون مثل رؤسا و مردم علاقه‌مند به این مجموعه نیستند. از تلویزیون عذرخواهی می‌کنم و امکان ادامه همکاری با آنان را ندارم. این برنامه را به شکل دیگر برای مردم عرضه خواهم کرد. امسال تلویزیون برنامه کلاه قرمزی ۹۳ ندارد. شبکه خصوصی هم نداریم و مجبوریم آنرا نسخه به نسخه چاپ کنیم و به دست مردم برسانیم

ایرج طهماسب‌
».


اگر در چند روز آینده مشکل این مجموعه برطرف نشود، بی‌شک کلاه قرمزی طهماسب را باید از فروشگاه‌های معتبر بخرید و جذاب‌ترین برنامه تلویزیون در چند سال اخیر از این رسانه رخت می‌بندد؛ اتفاق محتملی که اگر به وقوع بپیوندد، موج تازه‌ای از نقد‌ها را متوجه عاملان این اتفاق خواهد کرد و جنجال‌ساز خواهد شد.

البته انتظار می‌رود طهماسب با توجه به سبقه این مجموعه تلویزیونی، به سادگی از حضور از شبکه دوم سیما نگذرد. باید پذیرفت که مطرح شدن و سوددهی کاراکترهای «کلاه قرمزی» به‌‌ همان اندازه که به خلاقیت طهماسب، جبلی و همکارانشان مرتبط است، محصول بستری است که رسانه ملی در سال‌های اخیر برای این مجموعه فراهم ساخت و اگر این فرصت برای طهماسب و همکارانش پیش نمی‌آمد، شاید هیچ‌ گاه این مجموعه به چنین سطح توجهی میان مردم دست نمی‌یافت که چندین نسل را مخاطب خویش قرار داده باشد.

از این حیث با توجه به آنکه توزیع این مجموعه در شبکه خانگی حداکثر با هشتصدهزار نسخه کپی همراه است و بخشی از مردم به همین دلیل توان خرید و دسترسی به کلاه قرمزی را ندارد و بخش وسیعی از مردم نیز توان اقتصادی خرید نسخه‌های پیاپی یک پکیج کلاه قرمزی ۹۳ را نخواهند داشت، طهماسب به خاطر مردم با مجموعه رسانه ملی همراهی کند تا این مجموعه امسال نیز همچون سال‌های پیشین برای همه مردم ایران پخش شود و یکی از خاطرات خوش این روزها را رقم بزند.

در این میان اگر توافقی ‌حاصل نشد و امکان نمایش این مجموعه در تلویزیون برای نوروز ۹۳ فراهم نشد، بهتر باشد تا درخواست مالی عوامل «کلاه قرمزی» برای ویژه برنامه سال ۹۳ رسماً اعلام شود و میزان هزینه‌ای که رسانه ملی حاضر شده برای این مجموعه پرداخت کند نیز رسانه‌اش شود تا بتوان قضاوت بهتری درباره اینکه علت محروم شدن مردم از دیدن این برنامه چیست، داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۱۰ ۱۶:۲۲

تقصیر جگره دیگه

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۱۰ ۱۵:۲۶

فقط فاميل دووووووووور و عشقه

مجید عباسی۱۳۹۲/۱۲/۱۰ ۱۲:۴۲

از جناب ضرغامی خواهشمندیم شخصا مشکل روحل کنه مزه این سریال توعید به پخشش فقط از تلویزیونه وبس.نسخه چاپیش به درد مردم نمیخوره وحال وهوای عیدو نداره

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۱۰ ۱۱:۴۹

شبنم جان نوشتی قورمه سبزی بدون گوشت میمون این دیگه چه جور قورمه سبزیه تا حالا با گوشت میمون نشنیده بودم

فاطمه۱۳۹۲/۱۲/۱۰ ۰۹:۳۸

حیف آقای طهماسب برای دل ما هم که شده لج بازی رو بذار کنار من عاشق این برنامه ام از وقتی صندوق پست کلاه قرمزی بود

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۹ ۱۹:۱۳

عشق است كلاه قرمزي بدون كلاه قرمزي سال نو عيد نميشه زنده باد طهماسب و جبلي و بقيه بروبچ

ایرانی۱۳۹۲/۱۲/۰۹ ۱۳:۴۵

نگران نباشید عوضش عموپورنگ جگرقرمزی پخش میشه

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۹ ۰۱:۴۱

غرور تکبر...

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۸ ۲۳:۵۱

نمی دونم واقعا صدا و سیما با چه اهدافی داره اداره میشه و به کجا داره میره اینکه فقط شبکه تاسیس کنن هنر نیست هنر اینه که هزینه های تاسیس 10 شبکه اضافی و بدرد نخور رو بیان و دو شبکه HD تاسیس کنن یا همین شبکه های 1 2 3 رو HD کنن که هم مردم معنای کیفیت تصاویر و درک کنن و هم با ساخت سریال ها و پخش فیلم ها و سریال های خارجی مخاطب جذب کنن
یعنی ما واقعا از بعضی از شبکه های عادی ماهواره ای هم عقب تریم شبکه هایی که کل هزینه هاشون رو از تبلیغ پودر و کرم و... در میارن ؟؟؟!!!
صدا و سیمای یک کشور هستیم
واقعا جای تاسف داره
ای کاش ضرغامی هیچ وقت وارد صدا و سیما نمیشد ...!

داریوش۱۳۹۲/۱۲/۰۸ ۲۲:۳۲

من با کلاه قرمزی بزرگ شدم و العان هم به همراه فرزندم عاشق کاراکتر های جدید آن هستیم .....من دیوانه ی اینم که شبهای عید در مهمونیا و یا همراه مهمان در منزل این مجموعه را ببینیم .اگه پخش نشه عید ما پر؟ولی در مورد فروش این محصول در بازار من مخالفم چون ما در ایران هستیم و بسیاری از آداب غربی در اینجا جواب نخواهد داد به نظر من تلویزیون هنوز در جامعه ی ما جایگاه بسیار خوبی دارد ‍پس به آقای طهماسب توصیه میکنم تا در میان مردم و صداوصیما محبوبیت دارد موقعیت را از دست ندهد و با مردم باشد و همه چیز را با پول عوض نکند مثالهای دوستان در مورد سایر هنرمندان محبوب عالی بود آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است .با تشکر فراوان

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۸ ۱۹:۰۲

صدا و سیمان

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۸ ۱۶:۵۶

چه میکنه این ضرغامی !

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۸ ۱۶:۰۳

آقای طهماسب.چرا فکر ما بیننده ها نیستید.من به عشق کلاه قرمزی عیدو میگذرونم.از شما خواهش دارم پخشش کنید و دلمونو نشکنید...

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۸ ۱۲:۳۳

تنها سریال مورد علاقه عیدم بود :(

پويا۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۲۳:۲۵

چند روز پيش تلويزيون رو روشن كردم.زدم شبكه 5 ديدم داره توي برنامه به خانه برميگرديم طرف داره تبليغ شامپو ميكنه.زدم شبكه آموزش ديدم طرف داره كانون فرهنگي آموزش رو تبليغ ميكنه.زدم شبكه 3 ديدم داره تزئينات سقف ساختمون تبليغ ميكنه!
هيچي ديگه... خاموشش كردم و تصميم گرفتم ديگه تلويزيون نبينم!!!

حجت و کمال۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۲۱:۰۱

به قول آقوی همساده با ای خبرو داغونمون کردیا تابناک جان

سینا۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۹:۰۳

دوستان دلتان خوشه !! اینا همش فیلمه برا شیرین کردن کار جلوی مردم اگه یادتون باشه پارسال هم همین حرف وحدیث ها بود ولی اخرش کلاه قرمزی پخش شد نگران نباشید اینا همش ترفنده

جواد۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۸:۳۴

به قول فامیا دور "من دیگه حرفی برای گفتن ندارم"

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۸:۲۱

همه جیزمون مرتبه فقط جای جیکر و طهماسب و... خالیه
آقای طهماسب هم فراموش نگنید اقبال شما در ایران مرهون زحمات شما و هیمنطور صدا و سیما و امکانات ان بوده وگرنه حضرتعالی هتوز تو کشور کانادا معلوم نبود مشغول جه کاری بودید خوبه ادم گزشته رو فراموش نکنه موفق باشید

امیر۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۷:۰۸

من تاحالا یک سریال رو ندیدم که در شبکه خانگی واقعا تاریخ پخش منظم به صورت جدول داشته باشه.

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۷:۰۶

با حذف افراد مهم بخاطر عقاید متفاوت کیفیت صدا و سیما خیلی افت کرده

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۸ ۱۰:۲۶

در نظر شما چند کلمه عجیب هست:
1- افراد مهم: یعنی کیا؟ هنرمندانی که گاها بیش از ارزششان بزرگ شده اند؟
2- بخاطر عقاید: چه عقیده ای؟ اینکه پول زیاد می خواهند؟

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۶:۵۳

ببخشید یه طرفه به قاضی نروید
من اطلاع دارم ایرج طهماسب برای 2 تا عروسک گردونی چقدرهزینه طلب کرده

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۱۰ ۱۷:۴۹

خب مینوشتی/ قیمت مناسب رو به نظر خودت هم میگفتی

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۸:۱۵

هر چقدر هم که طلب کرده باشه براشون زحمت کشیده به اینجا رسیده ، رسانه میلی چرا آتیش بیار معرکه شده و طرفداری یک طرفه میکنه ؟
اصلا از اول هم که تو سینما بودن مردم هم استقبال میکردن حالا چرا دوباره گفتن ما به جای تلویزیون که همش داره حرف خودش رو میزنه سی دی میدیم بیرون همه ناراحت شدن ؟؟

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۵:۵۷

آقاى نوباوه نظارت ميكنى يا در گير كاربزرگتر از صداوسيمائى

ایرانی۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۵:۴۸

قیمتش هر چه قدر هم باشه من حتما میرم میخرم....

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۵:۳۴

تابناک کلا شما که نظرات رو هرچی به نفعت باشه پخش میکنی اما باز من نظرم رو میگم.

برگشتی گفته طهماسب و جبلی از تلویزیون به این شهرت رسیدن و کلاه قرمزی از تلویزیون این شد ؟؟؟

شما یادت هست 16 سال پیش که اولین نسخه کلاه قرمزی تو سینماها اومد و مردم اون سال استقبال کردن ؟ اون زمان فروش گیشه یک هزارم فروش کلاه قرمزی اون سال نبود.

سال های بعدش هم که یادت هست که باز تو سینماها اومد دیگه ؟؟؟

صدا و سیما کجا بود ؟ ...

یک نگاه به تلویزیون انداختی ببینی واقعا چقدر بی ارزش شده محتوا ، حتی 5 دقیقه هم نمیشه نگاه کرد به تلویزیون.
...
تحلیل های منطقی بکن خواهش میکنم شما دیگه آتیش بیار معرکه نشو از چیزی دفاع میکنی که همه میدونن چه خبر هست توش.

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۸ ۱۰:۲۴

احتمالا سن شما کم است
سری ها اول کلاه قرمزی و پسرخاله به همراه گلابی و ژولی پولی از همین تلویزیون و در برنامه های کودک پخش می شد. و معروف شدن کلاه قرمزی و پر شدن بازار از اجناس و لوازم و تحریرهای مختلفشان.
چند سال قطع شد و دوباره در سال 88 سری جدید آمد. البته همان سال می گفتند که آقای طهماسب فیلم سینمایی جدیدی می خواهد بسازد و بخاطر همان سری جدید برای زنده کردن موج مخاطب است

ولی با توجه به ادامه دادن این سریال در سالهای بعد و ضمن حفظ کیفیت آموزشی و تربیتی سریال واقعا به نظر می رسد که کودکان ایران دغدغه ی آقای مجری است!
ان شاء الله خدا مشکلات سر راه را حل کند تا در کنار فیلمها و برنامه های کم و بیش کم محتوای کودک یک برنامه خوب نیز در تلویزیون حضور داشته باشد.

فرهاد۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۵:۲۴

اين همه حديث داريم مبني بر ثواب شاد كردن دل مردم...خداايي صدا سيما دلتونو شاد ميكنه دوستان؟

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۵:۱۶

روی قبض برق ما هزینه تلویزیون میدیم نمی بینیم چطوری میشه کنسلش کرد

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۵:۱۱

بابا ما این گوشه دنیا همه دلخوشیم دیدن کلاه قرمزی هست. اونم باید صبر کنیم فردای پخشش بیاد توی یوتیوپ! اگه بره توی نمایش خانگی اونوقت نمیاد توی یوتیوپ (مثل سریال شوخی کردم) اونوقت ما میمونیم و ...

مجتبی۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۵:۱۰

اگر از همون اول دانلود کرده بودیم هیچکی از تلویزیون خارج نمی شد!
امان از طمع!!

گرچه صداوسیما هم مقصره

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۸ ۰۹:۴۵

خيلي ذهن مشوشي داري

فاطمه۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۴:۵۹

فامیل دور مرد رویاهای منه ^_^

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۲۰:۰۳

ایشالا مبارکه.به پای هم پیرشید.

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۴:۵۷

یک مشکل اساسی صدا و سیما عدم تخصیص بودجه محدود به اولویت های درست است. برنامه های مربوز به حوزه کودک اصولا قرار نیست سودده باشن چرا که این بخش سرمایه گذاری برای نسل آینده است. اما صدا و سیما با اونها همون طوری برخورد میکنه که با برناکه های مربوز به بزرگسالان. در نتیجه سر مسائل مالی این برنامه ها یا باید اسپانسر داشته باشن مثل عموپورنگ یا باید تعطیل شن مثل کلاه قرمزی.
بگذارید مثالی بزنم. در پزشکی معروف است بخش های اطفال هیچ وقت سوددهی بالایی ندارن مثل بخش های زیبایی یا حتی بقیه بخش ها. اما هیچ وقت اونها ر. تعطیل نمی کنن چون میدونن این سرمایه گذاری برای نسل بعده که از هرچیزی واجب تره. اما متاسفانه صدا و سیما ظاهرا اهمیت برنامه های کودک را نمیتونه درک کنه و این زنگ خطر جدی برای مملکت ماست.

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۴:۵۰

مردمی که مشکلشان شده پخش یا عدم پخش کلاه قرمزی در نوروز اون هم در زمانی که اینهمه مشکل در کشور وجود داره،‌ هر بلایی سرشون بیاد حقشونه. طهماسب فقط بخاطر اینکه پول بیشتری از عروسکش در بیاره داره ناز میکنه و مشتری برا خودش جمع میکنه.

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۱۰ ۱۷:۴۶

جنابعالی سعی کن بیشتر فکر کنی کمتر حرف بزنی. هر سخن جایی و هر نکته مقامی دارد.

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۴:۴۳

دلتون خوشه ها ، یعنی شما مسئله ی مهمتر از دیدن کلاه قرمزی از تلویزیون ندارین ؟!!!

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۱۰ ۱۷:۴۵

آقا مطلب رو نگرفتی؟ یعنی شما بچه تو بخوای ببری پارک، سر راه یکی بیاد بگه مساله مهمتر نداری؟ چی بهش میگی؟

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۸ ۱۰:۰۰

کلاه قرمزی به اسم کودکان ساخته میشه ولی بچه زیر 12 - 13 سال دوسش نداره
کلا بی محتواست

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۸ ۰۵:۱۸

نه...چون مهمترین مسئله اینه که آدم شاد زندگی کنه.

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۴:۳۳

بنده خدا ها پول به تلویزیون نمیدن اگه برن برنامه بسازن میگن چیزی بساز نه دم داشته باشه نه یال نه بدن نه سر دیگه این شیر نیست!!

مهدی۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۴:۱۹

هر جا انحصار باشه وضع همینه...یک مرد پیدا نمیشه تو این مسئولین انحصار صدا و سیما رو بشکنه..جالب هم هست همه شاکین از مردم گرفته تا رییس جمهور از کلاه قرمزی گرفته تا حق پخش فوتبال...بعد هم میان پارازیت میندازن و دیش مردم و خورد میکنن!

ahmad۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۴:۱۷

بنظرم بهتر است مساله را اینطور عنوان کنیم (و البته شماهم آنرا منتشر کنید هرچند میدانم نمیکنید):
1- نرخ تولید محصولات فرهنگی هم مثل همه تولیدات دیگر در اقتصاد آزاد نسبت مستقیم با تقاضا دارد و لذا قیمت محصول تابع تقاضای بازار است.
2- در کشور ما قیمت محصولات با نرخ ارز و قیمت جهانی آنها سنجیده و قیمت گذاری می شوند( هرکدام بالاتر باشد؛ )بطور مثال قیمت میوه و بسیاری از مواد خوراکی حتی در کشورهای صنعتی بسیار ارزانتر از ایران است اما در اینحالت قیمت گذار برای سود بیشتر آنرا با قیمت دلار می سنجد.
3- با وجودیکه قیمت محصولات روز بروز بالاتر میروند قیمت یا نرخ دستمزد تولید کنندگانی که در تولید محصول مشارکت دارند روز به روز ناعادلانه تر و پایین تر میرود . بطوریکه کارگران بخش تولید و هنرمندانی که در تولید محصولات شرکت میکنند به عنوان محور اصلی تولید کمترین دستمزد را در سطح کلیه مشاغل ایران دارند و بیشترین مالیات بر درآمد را میپردازند .
4- صدا و سیما بعنوان دلال محصولات فرهنگی انتظار دارد تولیدکنندگان محصولات فرهنگی به هر نرخی که صدا و سیما میخواهند تن بدهند.
5- تولیدکنندگان محصولاتشان را در بازار نه چندان رقابتی به رسانه های صوتی و تصویری می فروشند تا توان تولیدشان در تورم بالای 50 درصد از بین نرود! لذا آقای طهماسب راهی ندارد جز فروش کلاه قرمزی به صورت سی دی و یا اینکه برای صدا و سیما کارگری کند!
نتیجه اینکه سازمانهای دولتی بدون نظارت ناظران روز به روز مظلومنماتر و فریه تر میشوند. اما کارگران آنها روز به روز گداتر میشوند.
شماهم بهتر است کمی معقول باشید هرچند انتظار پوچی است

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۴:۱۱

دور از همه این مسایل ٬‌
آقای مجری لطفا لوکیشن رو عوض کنید تا کلاه قرمزی در اوج بمونه همیشه . مثلا یک سریال 15 قسمتی تلویزیونی

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۴:۰۳

صدا و سیما باید از خداشم باشه که کلاه قرمزی رو پخش کنه. من سی دی شو میخرم. از آقای طهماسب و جبلی هم مچکرم

مهمان۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۳:۵۷

کلاه قرمزی هم شده فیلم!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۵:۳۳

نهههههههههههههههه
بازپخش سری شانزدهم کلید اسرار باید به جاش پخش کنند

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۳:۴۶

شبکه اترک (خراسان شمالی) رو یادت رفت

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۴:۱۱

دقت کنی میبینی

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۳:۴۵

آقای مجری ما که دوست داریم اما پول نداریم چه کنیم

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۳:۴۰

اصلا صدا و سیما همین یه برنامه مفید رو داشت که خانواده ها رو دور هم جمع کنه .
صدا و سیما بهتره به جای هزینه های گزاف برای امیال جناح های خاص یه کم برای کسب محبوبیت خرج کنه تا مردم از تماشای ماهواره ها به تماشای صدا و سیمای "ملی" بازگردند .

کمالزاده۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۳:۳۹

خواهرمن به بیماری سرطان مبتلا است او دارای دودختر 8 و 3 ساله است و می بایست تمام خرج زندگی خود را خرج درمان کند فرزندان او با چه پولی عید برنامه مورد علاقه خود را که کلاه قرمزی هست را ببینند ایکاش هنرمندان ما و مسئولین سیمای ما قدری غیرت شهید باکری شهید همت و سایر شهدا را داشتند که تمام زندگی خود را فدای مردم خود کردند

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۲۱:۲۹

آقای کمالزاده میشه بپرسم شما چه فداکاری برای مردم کردین که از دیگران توقع فداکاری دارید؟

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۴:۴۸

واقعا کودکای ما چه گناهی کردن

احمد۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۴:۰۵

چرا این فداکاری یک سازمان به این عضمت نکنه بعد توقع از یک فرد داشته باشیم

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۳:۳۸

اگه صدا و سیما پول واقعی از به جیب زدن تبلیغات ها و غیره و غیره را به این تهیه کننده ها هم بدهند معلومه که اونها هم در صدا و سیما میمانند!!
وظیفه صدا و سیماست که تهیه کنندگان رو جذب کنند و راضی نگه دارند!!!

خشایار۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۳:۳۴

منم میخرم...چون هیچ وقت تلویزیون نمی بینم.

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۳:۳۱

پخش در شبکه ی خانگی یک شکست برای آقای طهماسب و همکارانش خواهد بود. نگاهی کنید به قهوه تلخ. هم جوایزی که قرار بود داده شود داده نشد و هم مردم ناراضی بودند و در مواقعی هم نیمه کاره رها شد.
توصیه بنده به آقای طهماسب این است که دچار طمع نشود. زیرا پول کم صدا سیما بهتر از شبکه های خانگی پر هزینه برای دو طرف است.

اميد۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۳:۲۲

صدا و سيما 1 رسانه مريضه كه با پول بيت المال هر كاري دلش بخواد ميكنه و نظرات مردم هم براش مهم نيست همه شبكه هاي زير تو عيد به اندازه 1 قسمت كلاه قرمزي بيننده نداره!!!!
شبکه ۱
شبکه ۲
شبکه ۳
شبکه ۴
شبکه خبر
شبکه آموزش
شبکه قرآن و معارف
شبکه مستند
شبکه شما (تولیدات مراکز استانها)
شبکه بازار (معرفی کالا و خدمات ایرانی)
شبکه نمایش (فیلم سینمایی)
شبکه ورزش
شبکه پویا (برنامه کودک، پویانمایی)
شبکه سلامت
شبکه تماشا (سریال)
شبکه نسیم (طنز)

شبکه جام جم ۱ (برای ایرانیان مقیم اروپا)
شبکه جام جم ۲ (برای ایرانیان مقیم آمریکا)
شبکه جام جم ۳ (برای ایرانیان مقیم آسیا و اقیانوسیه)
شبکه سحر ۱ (به زبان‌های آذری، فرانسوی و بوسنیایی)
شبکه سحر ۲ (به زبان‌های کردی، انگلیسی و اردو )
شبکه العالم (شبکه خبری عربی)
شبکه الکوثر (عربی)
پرس تی‌وی (شبکه خبری انگلیسی)
هیسپان‌تی‌وی (شبکه اسپانیایی)
آی‌فیلم (شبکه فیلم و سریال به سه زبان انگلیسی ،عربی و فارسی)

شبکه آبادان (آبادان)
شبکه آذربایجان غربی (آذربایجان غربی)
شبکه آفتاب (مرکزی)
شبکه اترک (خراسان شمالی)
شبکه اشراق (زنجان)
شبکه البرز (البرز) (آزمایشی ۱۰ ساعته)
شبکه اصفهان (اصفهان)
شبکه ایلام (ایلام)
شبکه باران (گیلان)
شبکه بوشهر (بوشهر)
شبکه تابان (یزد)
شبکه تهران (شبکه ۵)
شبکه جهان‌بین (چهارمحال و بختیاری)
شبکه خاوران (خراسان جنوبی)
شبکه خراسان (خراسان رضوی)
شبکه خلیج فارس (هرمزگان)
شبکه خوزستان (خوزستان)
شبکه دنا (کهگیلویه و بویراحمد)
شبکه زاگرس (کرمانشاه)
شبکه سبز (گلستان)
شبکه سبلان (اردبیل)
شبکه سمنان (سمنان)
شبکه سهند (آذربایجان شرقی)
شبکه سینا (همدان)
شبکه تبرستان (مازندران)
شبکه فارس (فارس)
شبکه قزوین (قزوین)
شبکه کردستان (کردستان)
شبکه کرمان (کرمان)
شبکه استانی افلاک (لرستان)
شبکه نور (قم)
شبکه هامون (سیستان و بلوچستان)
شبکه کیش (کیش)
شبکه مهاباد (مهاباد)

علی۱۳۹۲/۱۲/۰۸ ۲۳:۴۵

جدا از جایی کپی کردی یا خودت نوشتی؟

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۲۰:۱۷

بابا ایول
داغونیاااا

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۶:۴۹

خسته نباشی

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۵:۴۴

رادیوهاشو ننوشتی

رضاييان۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۳:۱۹

عزيزان عجيب نيست كه.... تلويزيون ما برنامه هاي مهمتري داره: قرعه كشي چاي و برنج محسن ، برنج آوازه ، تيزرهاي تبليغاتي ويلاسازي در شمال، كيكهاي شيرين نوين و.....
تازه اخبار جذاب وضعيت بغرنج مردم اروپا و امريكا هم يادتون نره
سريال هاي تكراري هم با برنامه پر بيننده م مثل سريال ارزيابي ميشه.... ديگه چي مي خواهيد؟؟؟؟ انتظاراتتون بالا رفته هاااااااا

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۸ ۲۰:۲۴

و کرم حلزون

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۹:۵۹

کباب پز - شامپو حلزون-پوشک بزرگسالان-برادر شجاعی مهر و خواهر قهرمانی که من نمیدونم اینها از ملت چی میخوان با اون برنامه ...شون که از عمر من بیشتره؟-20 و سی که همه را ... میکنه در کمال ........

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۶:۵۰

عمو پورنگ یادت رت
زده توکار ماکارانی و پفک

پژمان۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۳:۱۹

به عنوان كسي كه عاشق فاميل دورم دوست ندارم تصويرشو تو صدا وسيما ببينم .

شبنم۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۳:۱۹

آقای طهماسب شما بخاطر مردم این کار را بکن عید بدون شما مثل قورمه سبزی بدون گوشت میمونه به خدا

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۸ ۱۲:۳۶

ایول شبنم جون

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۲۱:۱۸

یا مثل خورشت قیمه بدون سیب زمینی سرخ کرده!!!!!!

آريا۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۶:۲۴

مثال جالبي زدين. درست مثل ماكاروني بدون ته ديگ سيب زميني

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.