آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

حمله مردان مسلح به پارلمان لیبی

این اقدام در حالی صورت گرفت که برخی از لیبیایی‌ها در اعتراض به بازداشت چند تن از معترضان تظاهرات کرده و راه‌های منتهی شونده به مقر پارلمان را بستند.

منابع امنیتی لیبی از یورش افراد مسلح به مقر پارلمان این کشور و کشته و زخمی شدن چند تن در این حمله خبر دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز عربی، منابع امنیتی لیبی اعلام کردند که در پی حمله گروهی مسلح به مقر کنگره ملی لیبی (پارلمان) در طرابلس، پایتخت این کشور چهار تن کشته و چند تن دیگر زخمی شدند.

همچنین پایگاه خبری العهد لبنان اعلام کرد در این حمله مقر پارلمان به آتش کشیده شده و به طور کامل سوخت.

این اقدام در حالی صورت گرفت که برخی از لیبیایی‌ها در اعتراض به بازداشت چند تن از معترضان تظاهرات کرده و راه‌های منتهی شونده به مقر پارلمان را بستند.

از سوی دیگر، نزار کعوان، یکی از اعضای پارلمان لیبی اعلام کرد که عبدالرحمن السویحلی و احمد البونی از اعضای کنگره ملی لیبی نیز جزو زخمی‌های این حمله هستند.

همچنین محمد المعماری، یکی دیگر از اعضای پارلمان لیبی نیز به ضرب گلوله زخمی شد.

میلاد العربی ، یکی از شرکت‌کنندگان در تحصن پیشتر اعلام کرده بود که افراد مسلح به خیمه‌های تحصن در مقابل مقر پارلمان لیبی یورش برده و برخی از تظاهرکنندگان را ربودند.

وزارت دادگستری لیبی نیز در بیانیه‌ای ربوده شدن این تظاهرکنندگان را محکوم کرد.

از سوی دیگر، برخی معترضان لیبیایی روز یکشنبه به ساختمان رادیو و تلویزیون لیبی یورش بردند.

در همین راستا، نوری العبار، رئیس کمیته عالی انتخابات لیبی و عماد السائح، معاون وی و همچنین خالد الساحلی یکی از مسئولان این کمیته استعفا کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.