مثلثی خوردنی اما سرطانزا
تهیهٔ این غذا به شکل پیچیده صورت میگیرد، بنابراین مغزپخت نمیشود و مصرف آن به ویژه برای کودکان موجب مسمومیت میشود.
محمدتقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم غذایی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، گفت: سمبوسه از گروه سرخکردنیها محسوب میشود و به دلیل غوطهور شدن در روغن کالری زیادی را به همراه خود دارد.
وی افزود: استفاده مکرر از روغن حاوی اسیدهای ترانس، خطر چاقی و بیماریهای قلبی را نیز افزایش مییابد.
انوشه ادامه داد: مصرف زیاد روغن سرخشده باعث بهوجود آمدن مادهای میشود که بسیار خطرناک و سرطانزا است.
این متخصص تغذیه اظهار داشت: به دلیل اینکه سمبوسه به شکل پیچیده پخته میشود در نتیجه مغزپخت نمیشود و مصرف آن به ویژه برای کودکان موجب مسمومیت میشود.
انوشه یادآور شد: تهیهٔ این گونه غذاها مصرف روغن را تا سه برابر میتواند افزایش دهد.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه سمبوسه در جاهای پر رفت و آمد و شرایط نگهداری نامناسب از جمله نور آفتاب و گرد و غبار عرضه میشود، گفت: این امر میتواند خطر انتقال آلودگی به فرد را به همراه داشته باشد.
البته برای فهمیدن مزه اصلی فلافل و سمبوسه باید بری اهواز نه تهران!
از نظر سلامت که شیر (وایتکس)، سیب زمینی و آب معدنی (ترکیبات نیترات دار)، گوشت مرغ و سبزی و میوه جات (فلزات سنگین) رو هم نباید خورد چه برسه به فست فود و سرخ کردنی ها!
اما مغز پخت نمی شود؟
اصلا میدونید چی توی سمبوسه هست؟
لااقل سمبوسه های اصلی نه پیتزایی؟
سیب زمینی آب بز نیاز به مغز پخت شدن مجدد داره؟







