آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
4بازدید

۲۵ مدرسه سبز در کشور فعالیت می‌کند

رئیس سازمان حفاظت محیط ‌زیست گفت: حدود ۲۵ مدرسه سبز داریم و بیشتر هدفمان بسط آموزش‌های زیست محیطی و نگرش آن در کل آموزش و پرورش است.

به گزارش فارس، معصومه ابتکار معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست در حاشیه مراسم امضای تفاهم‌نامه رسمی فی‌مابین سازمان حفاظت محیط‌زیست و وزارت آموزش و پرورش در جمع خبرنگاران در خصوص وظایف محیط‌زیست در قبال آموزش و پرورش اظهار داشت: تعیین جهت‌گیری‌ها، سیاست‌های کلی، کمک به تأمین اطلاعات و پشتوانه‌های آموزشی برای کتاب‌های درسی، برقراری ارتباط با استان‌ها برای فعالیت‌های فوق برنامه و انتقال تجربیات کشورهای مختلف دنیا از جمله وظایف محیط‌زیست است و کارگروه‌های مشترکی با آموزش و پرورش تشکیل شده است.

وی ادامه داد:  در سطح استان‌ها فرهنگ‌سازی برای اصلاح رفتارها و الگوهای رفتاری در استان‌هایی که مشکلات حاد دارند، در دستور محیط‌زیست و آموزش و پرورش قرار دارد.

ابتکار در خصوص مدارس سبز گفت: حدود 25 مدرسه سبز داریم و بیشتر هدفمان بسط آموزش‌های محیط‌زیست و نگرش آن در کل آموزش و پرورش است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.