نظر توئیتری ظریف درباره سفر اشتون
کاترین اشتون، مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، دیروز با برخی از مقامات عالیرتبه کشورمان از جمله رئیسجمهور و وزیر امورخارجه دیدار و گفتگو کرد.
وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به سفر مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به ایران اعلام کرد که گفتگوهای سازندهای با بارونس اشتون، درباره روابط ایران-اتحادیه اروپا و نیز مذاکرات ایران و شش قدرت جهانی داشته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان، در صفحه توئیتری خود با اشاره به سفر مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به ایران نوشت: «برای نخستین بار طی سالیان متمادی، ایران میزبان مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بود.»
وی می افزاید: «گفتگوهای سازندهای با بارونس اشتون درباره روابط ایران-اتحادیه اروپا و مذاکرات ایران و 3+3 [سه کشور اروپایی و آمریکا، روسیه و چین] داشتیم.»
کاترین اشتون، مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، دیروز با برخی از مقامات عالیرتبه کشورمان از جمله رئیسجمهور و وزیر امورخارجه دیدار و گفتگو کرد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.