آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
12بازدید

دادگاه «روباه پیر تهران» تجدید شد

دومین جلسه محاکمه پزشک قلابی که به بهانه پیدا کردن کار قربانیان خود را بیهوش و پس از سرقت آنها را مورد آزار و اذیت قرار می داد، به دلیل عدم انتقال متهم از زندان به دادگاه تجدید شد.

به گزارش قانون، در این پرونده علی 54 ساله متاهل، دارای چند فقره سابقه کیفری بازداشت از تاریخ 4 آبان امسال متهم به مباشرت در سرقت مقرون به آزار با داروی بیهوشی به قصد تجاوز و جعل عنوان پزشک داروساز است .

هفته گذشته نخستین جلسه محاکمه متهم برای رسیدگی به اتهام سرقت به صورت علنی و به ریاست قاضی اصغرزاده برگزار شد. در این جلسه شکات پرونده به طرح شکایت پرداختند و مدعی شدند متهم به بهانه پیدا کردن کار، آنها را فریب داده و برای انجام آزمایشات پزشکی قبل از استخدام به قربانیان کپسول حاوی داروی بیهوشی داده بود.

در جلسه هفته گذشته، پس از طرح شکایت شکات که اغلب آنها به صورت خانوادگی در دام مرد شیطان صفت قرار گرفته بودند رئیس دادگاه از متهم خواست برای دفاع از خودش در جایگاه قرار بگیرد.

رئیس دادگاه: شما متهم به ارتکاب 14 فقره سرقت مقرون به آزار از طریق بیهوش کردن شکات با دارو به بهانه پیدا کردن کار و لزوم آزمایش قبل از کار و 8 مورد تجاوز به عنف پس از بیهوشی قربانیان هستید. در این باره چه دفاعی دارید؟

متهم: من شکایت برخی شکات را قبول دارم ولی اتهام تجاوز را قبول ندارم. پس از آزادی از زندان با مشکل مالی روبه‌رو شده و به همین خاطر مجبور شدم از قربانیان سرقت کنم. البته شکایت برخی از قربانیان درست نیست و آنها قصد اخاذی دارند.

پس از دفاعیات متهم ، قرار شد صبح روز دوشنبه -19 اسفند- دومین جلسه محاکمه متهم برگزار شود که جلسه دادگاه به دلیل عدم انتقال متهم از زندان به دادگاه به روز دوشنبه ،26 اسفند موکول شد.

در این جلسه قرار است به صورت غیرعلنی به اتهام هشت فقره تجاوز به عنف مرد شیطان صفت رسیدگی شود.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محمد۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۷:۵۷

اگر تجاوز ثابت بشه قطعا اعدامش می کنند.حقشم هست.

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۵:۵۵

فقط اعدام

بيژن۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۵:۱۲

مجسم كنيد با خانواده خودتان چنين كرده باشندوزمان رابه عقب نياندازيد وحكم اعدام اين جرثومه فسادرا صادر نمائيد.گرچه خاك هم جاي او نميباشد وبه گلها وگياهان خيانت ميشود.

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۳:۴۵

54 ساله هم شد پير؟!

شهریار۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۴:۲۴

آخ گفتی! با این حرفشون دل ما 54 ساله ها رو به درد میارن.

چارک میرزا۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۳:۱۰

باز گلی به جمال روباه . حداقل دمش قیمت داره! اما این
دم بریده آبروی روباه را برده .

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۲:۳۰

متهم ممکنه بعدا شاکی هم بشه!!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.