آخرین خبرهشدار مقام اماراتی درباره احتمال جنگ مجدد با ایران
1بازدید

کاشت نهال‌ بخشی از تولید جنگل است

مدیرکل حرفه آموزی و اشتغال سازمان زندان‌ها گفت: ما می‌توانیم از زندانیان در بخش کاشت نهال و ارتقاء جنگل‌ها استفاده کنیم.

به گزارش فارس، مرتضوی در نشست مشترک سازمان زندان‌ها با سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور اظهارداشت: سازمان زندان‌ها با هدف اشتغال‌زایی و پر کردن اوقات فراغت زندانیان در برنامه توسعه قضایی، برنامه‌های بلند مدتی را در دستور کار خود قرار داده است.

وی با اشاره به نیروی انسانی و پتانسیل موجود در سازمان زندانها گفت: ما می‌توانیم در بحث ارتقاء جنگل‌ها و مراتع از زندانیان استفاده کنیم.

مرتضوی با اشاره به اینکه سرانه جنگل‌ها در کشور ما یک سوم سرانه جنگل‌ها در کل دنیا است، گفت: براساس یک برنامه 5 ساله مقرر شده تا به تعداد جنگل‌ها اضافه شود و در همین راستا سازمان زندان‌ها می‌تواند در این زمینه کمک‌های خوبی را به سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور ارائه دهد.

وی با تاکید بر اینکه دولت 10 هزار میلیارد تومان را به بحث تولید اختصاص داده است، گفت: نهال‌کاری بخشی از تولید جنگل محسوب می‌شود و خواسته مشخص ما این است که سازمان جنگل‌ها و مراتع از این ظرفیت در جهت ارتقاء جنگل‌ها استفاده کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۱ ۱۱:۴۸

به شدت موافقم حداقال این محکومینی که می خورند و می خوابند به یک کار مثبت وادار شوند.
و این جوری می توننند قدر زحماتی که در جامعه کشیده می شود را از نزدیک لمس کنند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.