آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

راز سرقت مرگبار کیف پر از طلا

سارقان مسلح که در جریان سرقت کیف پر از طلا مرد طلافروش را به قتل رسانده بودند، در دام ماموران گرفتار شدند.

به گزارش قانون، اوایل اسفند امسال تیراندازی در ترمینال مسافربری ایلام به کارآگاهان پلیس آگاهی اطلاع داده شد. در ادامه تیمي‌از ماموران راهی محل تیراندازی شده و در بررسی‌های خود دریافتند، سارقان مسلح با قتل مرد جوانی کیف او را سرقت کرده و از محل متواری شده بودند.

یکی از شاهدان ماجرا در جریان تحقیقات گفت: در ترمینال منتظر بودیم که سوار اتوبوس شویم. مقتول یک کیف چرمي‌دستش بود. ناگهان دو مرد مسلح به سمت مقتول رفته و با تهدید اسلحه از او خواستند کیف را تحویل آنها بدهد. مرد جوان در برابر آنها مقاومت کرد ، سارقان که با مقاومت او رو به رو شده بودند به مرد جوان شلیک کرده و کیف را سرقت کردند و سوار خودروی پرایدی شده و محل را ترک کردند. تنها کاری که  ما توانستیم انجام دهیم، برداشتن شماره پلاک خودروی متهمان بود.

کارآگاهان سپس با کمک شاهدان ماجرا به چهره نگاری از سارقان پرداخته و چهره دزدان مسلح در اختیار گشتی‌های پلیس قرار گرفت.

از سوی دیگر با شناسایی هویت مقتول مشخص شد، او طلافروش بوده و کیف سرقت شده پر از طلا بوده است.

تحقیقات نشان مي‌داد، سارقان قربانی خود را زیر نظر گرفته و کیف سرقت شده حاوی 4 کیلو طلا بوده است.

سرهنگ گوهری، رئیس پلیس آگاهی استان ایلام در این باره به خبرنگار گفتار نیوز گفت: در ادامه تحقیقات با ردیابی پلاک خودروی سارقان ماموران موفق به شناسایی خودرو شده و پس از توقیف خودرو در خیابان دو سرنشین آن را دستگیر کردند.

دو مرد جوان در بازجویی‌ها منکر جنایت بوده و مدعی هستند که در این سرقت هیچ نقشی نداشته اند.

وی افزود: با انجام مواجهه حضوری با شاهدان مشخص شد سرقت از سوی دو متهم انجام شده است که تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۴ ۱۷:۲۱

آقای اعدامی در این مورد من با تو کاملا موافقم کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟ رای صادر کن ببین چه قدر پست . کثیف هستند...

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۵ ۱۰:۴۴

اعدام فقط بخاطر تو

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۵ ۰۹:۱۴

دوست عزیز مطلب شماره 1 را من نوشتم

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۴ ۱۲:۳۸

ای بدبخت ها
واقعا اون کسی که با یک تکه نان خشک روز و شبش را می گذراند شرف دارد به شما لجن هایی که به این طریق وهزاران طریق دیگر می خواهید آسان پولدار شوید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.