پایانمذاکراتمعاونان و آغاز نشستظریفواشتون
معاونان وزیران خارجه ایران و کشورهای 1+5 نشست صبح چهارشنبه را به موضوع راکتور اب سنگین اراک اختصاص داده بودند.

به گزارش ایرنا، معاونان وزیران خارجه ایران و کشورهای 1+5 نشست صبح چهارشنبه را به موضوع راکتور اب سنگین اراک اختصاص داده بودند.
هیات های مذاکره کننده هسته ای در دو روز مذاکره فشرده و سنگین موضوعات غنی سازی اورانیوم ،تحریم های غرب،همکاری های بین المللی هسته ای و همچنین راکتور آب سنگین اراک را مورد بررسی و تبادل نظر قرار دادند تا مقدمات لازم برای تدوین راهکار برای دستیابی به راه حل جامع نهایی در مراحل بعدی مذاکرات فراهم شود.
این جلسات و احتمالا مذاکرات دور آینده بیشتر حالت بحث و تبادل نظر دارد و شکل مذاکرات فنی و رسیدن به نتیجه مشترک ندارد. بحث های این دوره در دور آینده هم مطرح می شود و طی آن دو طرف ایده های کلی و مفاهیم مورد نظر خود را مطرح می کنند تا به درک مشترک از موضوعات مورد نظر و سپس متن مشترک برسند.
مذاکرات بعدی ایران و 1+5 از 18 تا 20 فروردین و به احتمال قوی در وین برگزار خواهد شد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.