آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

منتقمي و پنجعلي پيگير 2 ميليارد در فدراسيون

قائم مقام باشگاه پرسپوليس به همراه سرپرست قرمزپوشان براي دريافت 2 ميليارد تومان وزارت ورزش به فدراسيون فوتبال و سازمان ليگ رفتند.

به نقل از فارس، با توجه به وضعيت مالي نامناسب پرسپوليس وزارت ورزش و جوانان 2 ميليارد تومان از طريق فدراسيون فوتبال به اين باشگاه کمک کرد اما اين پول هنوز با وجود مشکلات زياد قرمزپوشان و ناراحتي بازيکنان بر سر مسائل مالي به دست پرسپوليسي‌ها نرسيده از همين رو محمد پنجعلي پس از اينکه صبح امروز به باشگاه پرسپوليس رفت همراه با بهروز منتقمي قائم مقام و دو نفر از مسئولان مالي باشگاه پرسپوليس به فدراسيون فوتبال و سپس سازمان ليگ رفتند.

منتقمي پس از حضورش در فدراسيون فوتبال متوجه شد که 2 ميليارد تومان باشگاه پرسپوليس به حساب فدراسيون فوتبال آمده است و با امضاي يک چک اين پول قابل دريافت است به همين دليل پيگيري‌هاي لازم در حال حاضر در حال انجام شدن است تا اين پول زودتر به قرمزپوشان برسد.

همچنين منتقمي و پنجعلي سري هم به سازمان ليگ زدند و در خصوص درآمدهاي خود از تبليغات دور زمين و حق پخش تلويزيوني اطلاعاتي را گرفتند.

پرسپوليسي‌ها به دنبال اين هستند تا مقداري پول هم از سازمان ليگ بگيرند تا همراه با 2 ميليارد تومان وزارت ورزش هر چه سريعتر در روزهاي بحراني پرسپوليس بين بازيکنان کادر فني و عوامل کنار تيم پخش کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.