آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

انفجار یک ساختمان مسکونی در قیطریه

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از انفجار شدید یک ساختمان پنج طبقه در حوالی منطقه قیطریه در شب گذشته خبر داد.

به گزارش ایسنا، سید جلال ملکی با تشریح جزئیات این حادثه گفت: شب گذلشته حوالی ساعت 18:30 طبقه چهارم یک ساختمان پنج طبقه دچار انفجار شدید شد که سه ایستگاه آتش‌نشانی به همراه یک نرده‌بام 32 متری جهت اطفای حریق به محل اعزام شد.

وی با بیان اینکه شدت انفجار به حدی بود که دیوار واحدها به طور کامل تخریب شده و طبقه چهارم به طور کلی دچار حریق شده بود، اظهار کرد: در این حادثه دو دستگاه خودروی پراید و 206 که در کنار خیابان پارک کرده بودند، به علت ریزش مصالح ناشی از انفجار، دچار خسارت شدند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به اینکه این حادثه هیچ کشته‌ای به جای نگذاشت، افزود: در این حادثه تنها یک زن 35 ساله که در واحد مسکونی حضور داشت، دچار سوختگی شدید شد که ماموران آتش‌نشانی در اولین اقدام با دستگاه تنفسی به طبقه چهارم رفته و این زن را از مرگ حتمی نجات دادند و ماموران آتش‌نشانی توانستند حریق را هم از داخل و هم از بیرون اطفا کنند.

ملکی درباره علت این حادثه گفت: علت حادثه در دست بررسی است اما معمولا یکی از گزینه‌های احتمالی این گونه حوادث انفجار گاز می‌تواند باشد و با توجه به ایام تعطیلات و مسافرت شهروندان، توصیه می‌شود شهروندان حتما قبل از ترک منزل، از بسته بودن وسایل گازسوز اطمینان حاصل کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۳/۰۱/۰۸ ۱۴:۳۵

نردبونشون کار کرده؟!!
حتماچون بالا شهر بوده کار کرده!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.