آخرین خبرآمریکا با توافق پیشنهادی قطر به ایران موافقت کرد
0بازدید

رزمایش مشترک عربستان و آمریکا

تمرین نظامی مشترک نیروهای زمینی عربستان سعودی و امریکا از روز شنبه در مناطق شمال غربی عربستان آغاز شد.

تمرین نظامی مشترک نیروهای زمینی عربستان سعودی و امریکا از روز شنبه در مناطق شمال غربی عربستان آغاز شد.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری آلمان ، سرلشکر سعد بن عبد الله القرنی فرمانده عملیات نظامی منطقه شمال غرب عربستان گفت: انور نظامی مشترک نیروهای زمینی عربستان و آمریکا تحت عنوان مانور دوستی 3 و مانور عقاب صحرای 3  از روز شنبه آغاز شد.

القرنی با اشاره به اینکه واشنگتن و ریاض  در گذشته نیز سابقه برگزاری تمرین های نظامی مشترک در مناطق شمال و جنوب عربستان را دارند، تصریح کرد:این مانور در راستای تلاش برای ارتقای توان نظامی نیروهای رزمی دو کشور  و کسب آموزش ها و  مهارت های جنگی  برگزار می شود.

القرنی ابراز امیدواری کرد با اجرای این مانور مشترک  بتوانیم به اهداف کلی و تاکتیکی مورد نظر و کسب مهارت های نظامی و جنگی مطلوب  برسیم تا در مواقع ضروری از این تجربیات استفاده کنیم.

ژنرال دانا بیتارد معاون فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا نیز اعلام کرد: اجرای تمرین نظامی مشترک با عربستان به تقویت روابط  صمیمانه و گسترش همکاری نظامی دو کشور دوست  کمک  زیادی خواهد کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.