آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

64 روز تا جام‌جهانی 2014 برزیل

برزیل، آخرین حضور نکونام در جام جهانی

مجله وورلد ساکر در گزارشی با اشاره به جواد نکونام، جام جهانی ۲۰۱۴ را آخرین حضور او در این تورنمنت معتبر دانست.

به گزارش فارس،‌ مجله وورلد ساکر در آستانه آغاز جام جهانی 2014 برزیل به بررسی بازیکنانی پرداخته که آخرین حضورشان در جام جهانی را تجربه خواهند کرد.

در این گزارش آمده این بازیکنان با توجه به اینکه آخرین شانس حضور در جام جهانی را دارد، تلاش زیادی برای درخشیدن در این جام دارند.

پاتریس اورا از فرانسه، شولا آمئوبی از نیجریه، مارک برشیانو از استرالیا، ژولیو سزار از برزیل، جواد نکونام از ایران و رومن شیروکوف از روسیه بازیکنانی هستند که در این گزارش به آنها اشاره شده است.

در گزارش وورلد ساکر در مورد جواد نکونام آمده: هافبک تدافعی ایران که مدت‌ها است بازوبند کاپیتانی را نیز به بازو می‌بندد و 14 سال است که در ترکیب تیم ملی فوتبال ایران به میدان می‌رود امیدوار است وقتی تیمش مقابل آرژانتین، نیجریه و بوسنی و هرزگوین به میدان می‌رود تاریخ ساز شود.

در سه حضور پیشین تیم ملی ایران در جام‌های جهانی 1978، 1998 و 2006 هیچ کدام از کاپیتان‌های ایران از جمله علی پروین و علی دایی موفق به گلزنی نشده‌اند اما نکونام 33 ساله که اکنون در یکی از باشگاه‌های کشور کویت توپ می‌زند امیدوار به انجام این کار است.

او در 137 بازی ملی موفق به زدن 36 گل شده که پنج گل در رقابت‌های راهیابی به جام جهانی 2014 برزیل بوده است. نکونام که جنب و جوش زیادی در زمین مسابقه دارد با شیوه کنونی فوتبالی که ایران ارائه می‌کند، او می‌تواند از قدرت شوتزنی پای راست خود استفاده بیشتری ببرد.

نکونام بازیکن بزرگی در باشگاه اوساسونا در 6 فصل پیاپی بود. او نزد هواداران این تیم لقب ارزشمند «خاویار» را کسب کرد. در فوتبال ایران نیز نقش موثری داشته و متعصب، مقتدر و با صلابت بازی می‌کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.