آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
4641بازدید

آمريکا 11 شرکت بانک ملی را تحريم کرد

وی افزود: «اعمال تحريم عليه شرکت ها، بانک ها و افرادی که از برنامه هسته ای ايران حمايت می کنند، تداوم اقدامات برای حفاظت از نظام مالی بين المللی است.»

وزارت خزانه داری آمريکا روز سه شنبه يازده شرکت مرتبط با بانک ملی ايران را به دليل همکاری با برنامه هسته ای و موشکی اين کشور مورد تحريم قرار داد.

وزارت خزانه داری آمريکا هر گونه معامله و يا همکاری شهروندان اين کشور را با اين شرکت ها ممنوع کرده و اموال و دارايی آنها در خاک آمريکا مسدود و توقيف می شوند.

استوارت لوی، معاون تروريسم و اطلاعات مالی وزارت خزانه داری ایالات متحده در بيانيه ای مدعی شد: جامعه بين المللی تاکنون متوجه خطراتی که نقش بانک ملی ايران در گسترش (سلاح اتمی) دارد، شده است.

وی افزود: «اعمال تحريم عليه شرکت ها، بانک ها و افرادی که از برنامه هسته ای ايران حمايت می کنند، تداوم اقدامات برای حفاظت از نظام مالی بين المللی است.»

شرکت سرمايه گذاری بانک ملی، سيمان مازنداران، سرمايه گذاری توسعه ملی، سيمان شمال و شرکت چاپ و نشر بانک ملی ايران از جمله اين يازده شرکت مورد تحريم هستند.

شرکت «مهر کيمن» در جزيره کيمن دريای کارائيب نيز از جمله شرکت هايی است که در فهرست تحريم های وزارت امور خارجه امريکا قرار دارد.

ايران اتهامات آمريکا و ديگر کشورهای غربی را مبنی بر اينکه بانک های ايرانی در فعاليت های غير قانونی هسته ای دست دارند و همچنين از تروريست ها حمايت مالی می کنند، رد کرده است.

وزارت خزانه‌داری آمريکا پيشتر در ۱۷ دسامبر شرکت آسا، مستقر در نيويورک، را متهم کرد که به نمايندگی از سوی بانک ملی ايران به اقدامات غير مجاز در آمريکا دست زده است

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.