آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
5بازدید

پرده‌برداری از ضریح جدید ابراهیم مجاب

مراسم پرده‌برداری از ضریح جدید ابراهیم مجاب در فضایی معنوی، همزمان با ولادت حضرت زهرا(س) در جوار مرقد مطهر امام حسین(ع) برگزار شد.

به گزارش «تابناک» در این مراسم که تولیت حرم حسینی و مسئولانی از ایران و عراق حضور داشتند ذاکران به مدیحه سرایی و ذکر دعا و نیایش پرداختند و پس از آن از ضریح جدید ابراهیم مجاب پرده برداری شد.

این ضریح که به همت ستاد بازسازی عتبات عالیات و مردم استان مرکزی و به دست هنرمندان این استان در مدت دوسال ساخته شده است بیش از 6تن و 17.5 مترمربع وسعت دارد.

شیخ عبدالمهدی کربلایی تولیت حرم حسینی در حاشیه این مراسم و در جمع هنرمندان و سازندگان این ضریح از دولت جمهوری اسلامی و مردم ایران و همه کسانی که برای مرمت و بازسازی حرم های مطهر اهل بیت(ع) به‌ویژه ضریح ابراهیم مجاب تلاش نموده‌اند تشکر و قدردانی کرد.

وی به اقدامات وسیع ستاد بازسازی عتبات عالیات در نوسازی و توسعه اعتاب مقدسه اشاره کرد و افزود: همه شیعیان بخصوص شیعیان ایران برای توسعه و احیای این اعتاب تلاش می کنند که این اهتمام ستودنی است.

طراحی این ضریح از سال 1389 توسط استاد باباخانی از هنرمندان استان مرکزی آغاز شده و با زحمات هنرمندان این استان ساخته شد.

امامزاده ابراهیم فرزند محمد عابد از نوادگان امام موسی کاظم(ع) است که به جهت شنیدن آشکار پاسخ سلام از امام حسین(ع) در حرمش مجاب خوانده می شود و مزار او در رواق غربی حرم مطهر سید الشهداء(ع) قرار دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.