آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1613بازدید

اعلام آمادگی برای دور سوم سفرهای استانی

وی با بیان اینکه بررسی سفرهای دور سوم نیز در دستور کار دولت است اظهار داشت: پیش بینی می شود دور سوم سفر هیئت دولت به استانهایی صورت پذیرد که جزو اولین استانهای میزبان دوردوم سفر هئیت دولت بودند.

رئیس جمهوری گفت: بعضی از استانهای کشور برای دور سوم سفرهای استانی هیئت دولت اعلام آمادگی کرده اند.

دکتر محمود احمدی نژاد در دقایق پایانی پنجاه و سومین سفر استانی هیئت دولت در فرودگاه ارومیه در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار مهر در ارومیه افزود: اولویت سفرهای استانی هیئت دولت برای استانهایی است که دور دوم سفر را تجربه نکرده اند اما در صورتی که سفرهای دور دوم به پایان برسد، سفرهای دور سوم نیز آغاز می شوند.

وی با بیان اینکه بررسی سفرهای دور سوم نیز در دستور کار دولت است اظهار داشت: پیش بینی می شود دور سوم سفر هیئت دولت به استانهایی صورت پذیرد که جزو اولین استانهای میزبان دوردوم سفر هئیت دولت بودند.

احمدی نژاد خاطرنشان کرد: استانهایی که در دورهای اول و دوم در ابتدای سفرهای استانی هیئت دولت بودند و مصوبات سفر هر دو دور در این استانها تحقق بیشتر داشته اند، پس از اتمام دور دوم سفر به تمامی استانها شاهد سفر سوم نیز خواهند بود که این امر منوط به عدم اتمام مدت زمان قانونی فعالیت دولت نهم در کشور است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.