آخرین خبرهدف مذاکرات کنونی آمریکا با ایران پایین آوردن قیمت انرژی است/ ترامپ در انتخابات کنگره شکست می خورد
1بازدید

ربیعی: دلواپس اشتغال و اخلاق و عزت هستیم

وزیرتعاون، کارورفاه اجتماعی گفت: رهبری معظم نظارت کامل دارند، ملت دلواپس نیست، ما دلواپس عدالت اجتماعی هستیم، دلواپس رانت، فقر و بیکاری و آسیب‌های اجتماعی هستیم.

وزیرتعاون، کارورفاه اجتماعی گفت: رهبری معظم نظارت کامل دارند، ملت دلواپس نیست، ما دلواپس عدالت اجتماعی هستیم، دلواپس رانت، فقر و بیکاری و آسیب‌های اجتماعی هستیم.

سایت وزارت تعاون نوشت: علی ربیعی در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری آذربایجان شرقی افزود : ما دلواپس اشتغال برای همه ایرانیان ، دلواپس اخلاق و ارزش های دینی ، خانواده وفرزندانمان و عزت ایرانی در خارج از کشور هستیم .در دولت تدبیر و امید عزت ، ناشی از ایستادگی، مقاومت ورشد اقتصادی است.

وزیرتعاون، کارورفاه اجتماعی افزود: در زمان حاضر هر کاری که بخواهیم در خصوص اشتغال و بیکاری انجام دهیم، تبعاتی در جامعه خواهد داشت.

وی گفت: هیچ برنامه اقتصادی در جامعه بدون تبعات اجتماعی و سیاسی نیست و امروز اقتصاد به یکی از دغدغه های جامعه تبدیل شده است. متاسفانه جامعه ما جامعه ای تولید محور نبوده و در هشت سال گذشته به جامعه ای رانتی تبدیل شده است و برای آنکه اقتصاد را رونق بخشیده و بیکاری را کاهش دهیم باید به اقتصاد تولید محور روی بیاوریم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.