آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

واردات ایران از آمریکا افزایش یافت

واردات ایران از آمریکا در ماه مارس سال جاری میلادی افزایش یافت.

واردات ایران از آمریکا در ماه مارس سال جاری میلادی افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، تازه‌ترین بروزرسانی وب سایت دفتر آمار آمریکا نشان می‌دهد که در ماه مارس سال جاری میلادی مجموع تجارت ایران و آمریکا برابر با 18 میلیون و 800 هزار دلار بوده است.

در این ماه همچون ماه‌های گذشته ایران هیچ صادراتی به آمریکا نداشته است و تمامی 18 میلیون و 800 هزار دلار صادرات آمریکا به ایران بوده که نسبت به ماه پیش از آن افزایش هفت میلیون و 700 هزار دلاری نشان می‌دهد.

در ماه فوریه سال جاری صادرات آمریکا به ایران برابر با 11 میلیون و 100 هزار دلار بوده است.

طبق اعلام دفتر آمار آمریکا در سه ماه نخست سال جاری میلادی مجموع تجارت ایران و آمریکا برابر با 43 میلیون دلار بوده و در این سه ماهه کسری تجاری 43 میلیون دلاری برای ایران در تجارت با آمریکا ثبت شده است.

آمارهای این اداره حکایت از آن دارند که ایران از ماه اکتبر سال 2010 به این سو تقریبا صادراتی به آمریکا نداشته و فقط واردکننده از این کشور بوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.