آخرین خبرهشدار باران و برف در تهران از پنجشنبه
1بازدید

آغاز مرحله نخست رزمایش بیت المقدس 26

مرحله نخست از رزمایش دو روزه بیت المقدس 26 صبح روز جمعه با حضور فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در منطقه عمومی کویر مرنجاب آغاز شد.

مرحله نخست از رزمایش دو روزه بیت المقدس 26 صبح روز جمعه با حضور فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در منطقه عمومی کویر مرنجاب آغاز شد.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا به منطقه برگزاری این رزمایش، امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان، فرمانده این رزمایش ساعت 10:40 دقیقه با حضور در قرارگاه عملیاتی بین المقدس 26 و با رمز مقدس یا علی بن ابیطالب(ع) دستور آغاز این رزمایش را صادر کرد.

براساس این گزارش با صدور دستور آغاز رسمی این رزمایش موشک های نازعات و فجر در مرحله نخست این رزمایش شلیک شد.

این موشک ها از انواع موشک های تاکتیکی زمین به زمین بدون هدایت و کنترل با سوخت جامد مرکب که ماموریت آنها انهدام هدف های اقتصادی و نظامی دشمن از قبیل فرودگاه ها، قرارگاه ها، پارک های موتوری، انبارهای مهمات، سنگر های فرماندهی و تجمعات نفرات است می باشد.

این رزمایش دو روزه به مناسبت گرامیداشت عملیات پیروزمندانه بیت المقدس و آزادسازی خرمشهر برگزار شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.