آخرین خبراظهارات جنجالی ترامپ درباره جنگ با ایران
5بازدید

احتمال تکرار توفان در تهران

رئیس مرکز ملی هوا و تغییراقلیم سازمان حفاظت محیط زیست اظهار داشت: ممکن است باز هم شاهد گردو غبار و طوفان در تهران باشیم و نمی‌توانیم جلوی این پدیده را بگیریم.

رئیس مرکز ملی هوا و تغییراقلیم سازمان حفاظت محیط زیست اظهار داشت: ممکن است باز هم شاهد گردو غبار و طوفان در تهران باشیم و نمی‌توانیم جلوی این پدیده را بگیریم.

به گزارش تسنیم، یوسف رشیدی، رئیس مرکز ملی هوا و تغییراقلیم سازمان حفاظت محیط زیست در گفت‌وگو با خبرنگار محیط زیست خبرگزاری تسنیم، اظهار داشت: براساس پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر وزش باد امروز این وضعیت پیش آمد و به دلیل وزش باد شدید گرد و غبار در سطح شهر تهران حاکم شد.

وی ادامه داد: این گرد و غبار از مرز غربی وارد کشور نشده و آلودگی هوا را بوجود نیاورده است. در واقع اگر 4 روز این گردوغبار باقی می‌ماند و ماندگاری داشت خطرناک بود.

رئیس مرکز ملی هوا و تغییراقلیم سازمان حفاظت محیط زیست بان کرد: وزش باد شدید و گردوغبار و طوفان در ساعات اولیه رخ داد و خوشبختانه این امر رفع شد؛ تهران به دلیل اینکه مکان‌های مستعد در اطرافش وجود دارد، با وجود وزش باد شدید شاهد گرد و غبار شد.

رشیدی اظهار داشت: در این هفته رعد و برق و ورزش باد پیش بینی شده بود ولی در خصوص گرد و غبار هشداری داده نشده و ما شاهد وچنین وضعیتی شدیم.

وی ادامه داد: اکنون میدان دید مناسب است و هوا در شرایط سالم قرار دارد، درست است در شهرستان‌هایی مانند دماوند وزش باد و گردو غبار وجود دارد ولی این گردوغبار آلودگی هوا نبوده و عمق ندارد.

رئیس مرکز ملی هوا و تغییراقلیم سازمان حفاظت محیط زیست بیان کرد: تهران به دلیل خشک و نیمه خشک بودن و زمین‌های مستعدی که در اطرافش هست دچار چنین مشکل خاصی شد و شرایط امروز ویژه بود؛ باید بگوییم که مشکل خاصی در خصوص آلودگی هوا وجود ندارد و با وجود وزش باد ناپایداری جوی طبیعی است.

رشیدی بیان کرد: ممکن است باز هم شاهد گردو غبار و طوفان در تهران باشیم و نمی‌توانیم جلوی این پدیده را بگیریم.

وی ادامه داد: باید ساخت وساز و ایمن سازی صورت گیرد تا دیگر با وجود چنین پدیده ای شاهد کشته شدن افراد و حوادث نباشیم چرا که احتمال چنین اتفاقی همیشه و در هر کشوری امکان دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.