آخرین خبرتوصیه پزشکیان به سفیران جدید ایران
1بازدید

اطلاعیه رسمی وزارت نفت درباره پرونده کرسنت

روابط عمومی وزارت نفت با صدور اطلاعیه ای،اظهارات نعمت زاده وزیر صنعت معدن و تجارت مبنی بر محکومیت ۱۸ میلیارد دلاری ایران در پرونده کرسنت را نادرست خواند و از رسانه ها خواست از بیان «اعداد بی پایه و اساس و مغایر با منافع ملی» بپرهیزند.

اطلاعیه رسمی وزارت نفت درباره پرونده کرسنت
روابط عمومی وزارت نفت با صدور اطلاعیه ای، اظهارات نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت مبنی بر محکومیت 18 میلیارد دلاری ایران در پرونده کرسنت را نادرست خواند و از رسانه ها خواست از بیان ˈاعداد بی پایه و اساس و مغایر با منافع ملیˈ بپرهیزند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، متن کامل این اطلاعیه چنین است:

پیروی انتشار خبر مندرج در برخی رسانه ها با عنوان «وزیر صنعت دولت یازدهم افشاگری کرد/ محکومیت 18 میلیارد دلاری ایران در پرونده کرسنت»، که به بیان مطالبی به نقل از «محمد رضا نعمت زاده» وزیر صنعت، معدن و تجارت در مورد قرارداد با شرکت کرسنت پرداخته، ارایه توضیحاتی ضروری است.

1- بنا بر اظهارات جناب آقای مهندس نعمت زاده، متن کامل و دقیق صحبت های ایشان در مورد قرارداد با شرکت کرسنت در روزنامه دنیای اقتصاد روز دوشنبه مورخ 12 /3/ 93 منتشر شده است.

2- همانگونه که روابط عمومی وزارت محترم صنعت، معدن و تجارت نیز اعلام کرده اشاره جناب آقای مهندس نعمت زاده به این موضوع که ˈدادگاه بالاخره ایران را به پرداخت جریمه محکوم کردˈ نادرست بوده است.

3- متاسفانه طی هشت ماه و نیم که از عمر دولت تدبیر و امید می گذرد، علی رغم درخواست های دوستانه و همچنین تذکرات مکرر، برخی از رسانه ها از جمله خبرگزاری مهر که از بودجه دولت استفاده می کند، به ذکر اعداد نجومی به عنوان جریمه و یا خسارت به شرکت کرسنت می پردازند. بیان این اعداد بی پایه و اساس، که آگاهانه و یا ناآگاهانه، خواسته یا ناخواسته مطرح می شود، در تضاد با منافع ملی جمهوری اسلامی ایران است و متاسفانه علیرغم بارها تذکر و درخواست بازهم از این اقدامات خلاف خود دست برنمی دارند. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.